Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Új Continental gumiabroncs városi buszok számára


2017.04.21
Forrás: Continental - One On One Sajtóinformáció
• Az új Conti Urban HA3 245/70 R 19.5 abronccsal bővül a városi autóbuszokra szerelhető gumiabroncs-kínálat
• Magas vezetési biztonság, alacsony gördülési zaj, pontos kezelhetőség és utazási kényelem

•  Hosszú gumiabroncs élettartam és újrafutózhatóság a költség-hatékonyság optimalizálása érdekében

Budaörs, 2017. április 21. - A városi buszok gumiabroncsainak komoly követelményeknek kell megfelelnie, mert a belvárosi közösségi közlekedésben az átlagosnál nagyobb igénybe-vételnek vannak kitéve. A start&stop rendszer mellett a gyakori fékezés és gyorsítás, a változó útfelületek, az útpadkával történő érintkezések, a buszmegállók megközelítése és elhagyása rendkívül nagy elvárásokat támaszt a városi buszok gumiabroncsaival szemben. A német prémium gumiabroncsgyártó, a Continental a 19.5 collos abroncs választék kibővítésével válaszol ezekre a követelményekre.

Az új fejlesztésű Conti Urban HA3 245/70 R 19.5 kifejezetten a közepes méretű városi buszok számára készült. A Conti Urban HA3 abroncs megerősített oldalfala egy speciálisan merevített abroncs vázat eredményez, amely képes ellenállni a padkával történő gyakori ütközéseknek a buszmegállókban, ami a városi buszközlekedés során elkerülhetetlen.

A futófelülethez felhasznált gumikeverék összetevői és a felület kialakítása akár 20 százalékkal is megnövelheti a gumiabroncsok futásteljesítményét a standard regionális abroncsokhoz képest. A mély lamellák pedig biztosítják az optimális sávtartást még extrém időjárási körülmények között is, a Conti Urban HA3 245/70 R 19.5 gumiabroncs teljes élettartama alatt. A Conti Urban HA3 245/70 R 19.5 a rendkívül jó kezelhetőséget ötvözi a kiváló tapadással, így kényelmet és biztonságot nyújt az utasoknak.

A Conti HA3 bármelyik tengelyre felszerelhető, ahogy azt a HA3 elnevetés „A” betűje mutatja. A Conti Urban HA3 245/70 R 19.5 karkasza újrafutózható, ezáltal nő az abroncs élettartama, ami a flotta költséghatékonyságára is pozitív hatással van. Az esetleges újramaráshoz a mélységet jelölő indikátorok is beépítésre kerültek a futófelületbe.

A Conti Urban HA3 245/70 R 19.5” az M+S szimbólummal jelölték, ami azt jelenti, hogy számos európai régióban egész évben használható.
 
A Conti Urban HA3 az alábbi méretekben érhető el:
Abroncs méret    M+S
Terhelési és sebesség index    Üzemanyag hatékonyság    Nedves tapadás    Gördülő zaj
245/70 R 19.5    Igen    136/134 M    C    C    70 dB (A)
265/70 R 19.5    Igen    140/138 M    C    C    70 dB (A)
315/60 R 22.5    Igen    152/148 J
(154/150 E)    C    B    71 dB (A)
275/70 R 22.5    -    150/145 J
(152/148 E)    C    B    70 dB (A)
275/70 R 22.5    Igen    152/148 J
(152/148 E)    D    B    70 dB (A)
305/70 R 22.5    Igen    152/148 K
(154/150 E)    C    B    70 dB (A)
.
Continental vállalat
A Continental az intelligens technológiák kifejlesztésével az emberek és az árucikkek mobilitását támogatja. A vállalat nemzetközi autóipari beszállítóként, abroncsgyártóként és ipari partnerként biztonságos, kényelmes, személyre szabott és megfizethető megoldásokat kínál. 2015-ben a konszern öt divíziója, a Chassis & Safety, az Interior, a Powertrain, a Tires és a ContiTech az előzetes számítások alapján együttesen 39,2 milliárd euró forgalmat ért el, és jelenleg 55 országban több mint 208.000 munkavállalót foglalkoztat.
További információt a www.continental-corporation.com weboldalunkon talál.

A Continental Magyarországon
A Continental Magyarországon jelenleg öt vállalattal, hét telephelyen képviselteti magát, és közel 6.100 munkatársat foglalkoztat. Négy divíziója (Interior, Chassis & Safety, Powertrain, ContiTech) végez gyártó- és szoftverfejlesztési tevékenységet Budapesten, Veszprémben, Szegeden, Makón, Vácott, Nyíregyházán. A gumiabroncs divízió 1991 óta van jelen a magyar piacon értékesítési irodával és regionális abroncsraktárral.

Gumiabroncs divízió
2014-ben a Gumiabroncs divízió a világ 24 helyszínén jelen lévő termelő, fejlesztő és kereskedelmi egységei közreműködésével, több mint 47.000 munkatárs részvételével közel 9,8 milliárd eurós forgalmat ért el. A világ egyik vezető abroncsgyártójaként a Continental a széles termékportfoliójával, illetve a folyamatos fejlesztéseivel jelentős mértékben hozzájárul a gazdaságos és környezetbarát mobilitás fenntartásához.

Személy- és kishaszongépjármű-gumiabroncs üzletág
A Continental Európa egyik vezető abroncsgyártója a személy- és kishaszongépjármű-gumiabroncsok területén, valamint a világ negyedik legnagyobb gumiabroncs-gyártója a személygépjármű-abroncsok elsőszerelés és utánpótlás piacán. A Continental a prémiumkategóriás abroncsok fejlesztése során
a biztonságot befolyásoló tulajdonságok optimalizálására és a gördülési ellenállás minimalizálására helyezi a hangsúlyt.
További információt a www.continental.hu weboldalunkon talál.

Haszongépjármű-gumiabroncs üzletág
A Continental Haszongépjármű-gumiabroncs üzletága a világ egyik legnagyobb gyártójának számít a tehergépjármű-, az autóbusz- és az ipari gumiabroncsok területén.
További információt a www.continental.hu weboldalunkon talál.

Szponzoráció
A gumiabroncs divízió hivatalos támogatója a német DFB Kupának, az észak-amerikai Major
League Soccer bajnokságnak, az Asia Cup 2015-nek, melynek Ausztrália ad otthont, valamint
a Franciaországban megrendezésre kerülő UEFA EURO 2016™ rendezvénysorozatnak.
További információt a www.contisoccerworld.com weboldalunkon talál.

www.continental.hu  
www.oneonone.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Continental

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;