Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Több, mint 200.000 kiszállítást teljesített a SEAT május végéig


2017.06.15
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
¤ A vállalat kiszállításai 11,9 százalékkal emelkedtek az előző hónapban
¤ Spanyolország, Németország, az Egyesült Királyság, Svájc és Ausztria a legnagyobb növekedést felmutató országok között

¤  A SEAT június 26-án Barcelonában tartja az új SEAT Arona világpremierjét

Martorell/Budapest 2017. június 15. – A SEAT továbbra is kétszámjegyű növekedésről számolhat be. Az év első öt hónapjában a spanyol autógyártó világszerte 201.300 autót adott át ügyfeleinek, amely 13,9 százalékos növekedés a tavalyi év hasonló időszakához viszonyítva (2016. január – május: 176.700 darab). Május hónapban a SEAT összesen 42.600 kiszállítást teljesített, amely 11,9 százalékos bővülést jelent 2016. azonos hónapjához képest.

Wayne Griffiths, a SEAT marketing és értékesítés területéért felelős alelnöke kihangsúlyozta, hogy „a SEAT a 2017-es év első felét várakozáson felüli eredménnyel zárja. Egyike vagyunk azoknak a márkáknak, akik a legkomolyabb növekedést tudják felmutatni idén Európában. Az új Ibiza bemutatása további lendületet ad majd számunkra illetve ebben a hónapban mutatjuk be az új SEAT Arona modellünket is, amely a márka első kompakt crossover járműve. Ez az egyik legdinamikusabban növekvő szegmens, amelynek segítségével 80 százalékra nő a márka piaci lefedettsége.

A kiszállítások emelkedő tendenciája mögött az egyes országokban tapasztalt jelentős erősödés áll, amelyet a főbb piacok kimagasló teljesítménye koronázott meg. A januártól májusig tartó időszakot vizsgálva Spanyolország vezeti a kiszállítások listáját 44.100 autóval (+23,1 százalék), Németországban 10 százalékkal 38.700 darabra nőtt a kiszállított autók száma, míg az Egyesült Királyság piacán 20 százalékos bővüléssel 24.600 autót vehettek át tulajdonosaik (+20,9 százalék). Szintén a SEAT legdinamikusabban bővülő piacainak sorát bővíti Ausztria (7.800 darab; +23,7 százalék), Lengyelország (5.100 darab; +25,8 százalék) és Svájc (4.300 darab; +66,5 százalék). Ezen kívül a márka tovább növelte kiszállításait a különböző értékesítési csatornákon, így például ebben az időszakban adott át egy 42 Leon modellből álló flottát a Red Bull értékesítési hálózatának az Egyesült Királyságban.

A SEAT modellkínálata 2017. második félévében tovább bővül. Június 26-án a márka Barcelonában fedi fel új SEAT Arona modelljét. A márka első kompakt crossover modelljének piaci bevezetésére várhatóan az év végén kerül sor. A Leon és az Ibiza után ez lesz a harmadik, értékesítést támogató esemény 2017-ben. A SEAT jelenleg gőzerővel dolgozik az új Ibiza piaci bevezetésén, a modell várhatóan ebben a hónapban mutatkozik be a kereskedésekben. A SEAT történetének legnagyobb termékoffenzívája 2016-ban az Ateca színrelépésével kezdődött.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 75 országában van jelen. A SEAT 2016-ban – a legjobb eredményként 2007 óta – összesen 410.200 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 14 ezer főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza és Leon sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;