Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens 46 transzformátor alállomást szállít Banglades számára


2017.06.23
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens 46 transzformátor alállomás Bangladesbe történő szállítására kapott megrendelést a Bangladesh Rural Electrification Board (BREB: Bangladesi Vidéki Villamosítási Testület) állami vezetés alatt álló energiaszolgáltató cégtől.

A megrendelés magában foglalja a 33 és 11 kilovolt (kV) feszültségszintű alállomások tervezését, leszállítását és telepítését, valamint a tesztelési és üzembe helyezési feladatokat is. A berendezéseket Dhaka, Chittagong és Sylhet állam áramelosztó hálózataiban kívánják felhasználni azzal a céllal, hogy javítsák az elektromos energiaellátást a vidéki területeken. A Siemens megrendelés értéke kereken 40 millió euró.

"Különösen büszkék vagyunk arra, hogy sikerült újabb megrendelést kapnunk a régióban, és elősegíthetjük az ország további villamosítását" - jelentette ki Ralf Christian, az Energy Management divízió vezérigazgatója. "A megrendelés egyike az olyan infrastruktúra projektek hosszú sorának, amiket a Siemens sikeresen valósított meg Bangladesben." A Siemens szabadtéri alállomásokat fog készíteni a 33 kV feszültségszinthez, míg 11 kV feszültség esetén zárt alállomásokat telepít majd. A leszállítandó berendezések között vannak erőátviteli-transzformátorok, kültéri vákuum megszakítók áramváltókkal, földelő kapcsolókkal ellátott és anélküli szigetelők, kültéri telepítések áramváltói, valamint beltéri egységek 11 kV-os kapcsoló-berendezései. A kulcsrakész projekt a két regionális vállalat, a Siemens Bangladesh és a Siemens India együttműködésében valósul meg a Siemens India vezetésével.

Bangladesben az elektromos energiához való hozzáférést nem lehet magától értetődőnek tekinteni. Különösen a vidéki területek vannak gyakran elvágva az energiahálózattól. Banglades kormánya azt tűzte ki célul, hogy 2021-re teljes mértékben villamosítja az országot. A BREB felelős Banglades vidéki körzeteinek folyamatos villamosításáért és segíteni fogja a bangladesi kormány elképzelésének megvalósítását a 2021-re kitűzött teljes lefedettséggel kapcsolatban. A projekt része a BREB erőfeszítéseinek, melyek célja az ország energiaelosztó rendszerének kiterjesztése. Míg az elmúlt néhány évtized során a villamosítási programok elsősorban a városi központokra helyezték a hangsúlyt, a jelenlegi vidéki elektromos energiaátviteli és elosztási projekt célja a vidéki infrastruktúra bővítése.

www.siemens.hu   


NEWS: ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;