Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens tizenegy helyiérdekű vasúti járművet gyárt Phoenix számára


2017.06.23
Forrás: Siemens, Hírek
A Phoenix Valley Metro Rail városi közlekedési vállalat 11 új S70 típusú helyiérdekű (könnyű) vasúti járművet (LRV) rendelt a Siemenstől. A járművek az USA Arizona államában, Phoenix városában fognak üzemelni. A megrendelés maximum 67 további járműre vonatkozó opciót is tartalmaz.

Az új közlekedési eszközöket nagyobb belső tér, energiahatékony LED világítás és nagyteljesítményű légkondicionáló rendszer jellemzi. A kocsikat Kaliforniában, a Siemens Sacramentoban létesített gyártelepén fogják elkészíteni.

"A közlekedésbe történő beruházás nagymértékben hozzájárul az ország folyamatos gazdasági növekedéséhez mind helyileg, mind országos szinten" - mondta Mark Mitchell, aki a Valley Metro Rail elnöke és Tempe polgármestere. "Már nagyon várjuk a sikeres együttműködést a Siemensszel, valamint a partneri viszonyt egy olyan vállalattal, amely kritikus fontosságú szerepet játszik Valley helyiérdekű vasúti rendszerének bővítésében."

"Phoenix már a 18-ik észak-amerikai város, amely a Siemens által gyártott helyiérdekű vasúti járműveket veszi igénybe. Korszerű közlekedési eszközeink kényelmes és biztonságos utazást biztosítanak az utasoknak. A Siemens gyors vonalhálózatai világszerte megbízható, speciális igényekre szabott közlekedési megoldásokat kínálnak a városok számára," - mondta Sandra Gott-Karlbauer, a Siemens városi közlekedési üzletágának igazgatója.

www.siemens.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;