Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Gőzerővel, Scaniával Finnországon keresztül


2017.07.07
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Lehet-e jobb módot találni arra, hogy megünnepeljék Finnország függetlenségének centenáriumát, mintsem saját szenvedélyüknek hódoljanak – a szaunázásnak?

A nemzeti busztársaság, a Savonlinja összefogott a Scaniával, hogy felállítsa az új mobil szauna rekordot egy speciálisan felszerelt busszal, szaunával a fedélzetén.

A hosszú utazás Hanko városától, Finnország legdélebbi pontjától indult, és a legészakibb településen, Nuorgamnál ért véget. Az északi sarkkörig vezető út során a Scania szauna-busz nyolc megállót iktatott be, minden megállást egy-egy esemény övezte, mely során finn hírességek számoltak be a szauna-kultúrához fűződő személyes kapcsolatukról. Kuopioban például az egykori síugró olimpiai bajnok, Ari-Pekka Nikkola szólalt fel, aki jelenleg ügyfélszolgálati menedzser a Scania helyi márkaszervizében.

A négy nap alatt a busz 1800 km-t tett meg, és 102 utast izzasztott meg a fedélzetén. Minden egyes állomáson a verejtékező utasok kiszálltak, hogy meleg fogadtatásban részesítsék a rájuk várakozó, „hidegvérű” érdeklődők csoportját, és hogy átadják nekik a fatüzelésű kályha melegét. A szaunázó csapatok egymás után váltották egymást, hogy a 70–100 Celsius fokos szaunában mindenki két órán át élvezhesse a finn kultúra egy ikonikus elemének hőjét, mielőtt elhagynák a buszt és visszatérnének a hidegbe.

Utazásuk végén, miután áthaladtak Finnország legészakibb városán, Nuorgamon, a boldog szaunázók fürdőzőként élvezték a Jeges-tenger közeli fagyos vizekben a frissítő úszást.

A Scaniáról
A Scania világszinten is élenjáróként szállítási megoldásokat nyújt. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt vezető szerepet játszunk a fenntartható szállítási rendszerekre való átállásban. A 2016-os évben 73 100 tehergépkocsit, 8300 autóbuszt, valamint 7800 ipari és hajómotort adtunk át ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk megközelítette a 104 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokhoz köthető. Az 1891-ben alapított Scania ma már több mint 100 országban tevékenykedik, és körülbelül 46.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés központja Svédországban található, amelynek Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A gyártás Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg helyi gyártóközpontok működnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a Volkswagen Truck & Bus GmbH része.

Bővebb tájékoztatás a www.scania.hu weboldalon található.


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Scania

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;