Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A SEAT Európában elsőként van jelen a Google Play Store-ban az "Android Auto" alkalmazással


2017.07.06
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
¤ A SEAT Drive App alkalmazás sokkal könnyebbé teszi az összekapcsolhatóságot és növeli a vezetői élményt
¤ Az alkalmazással a gépkocsiban megtekinthető és kezelhető a gépkocsivezető Androidos készülékének tartalma

¤  A SEAT  a jövőben  tovább erősíti  a mobilitási ökorendszerének létrehozását

Martorell/Budapest, 2017. július 6. - A SEAT újabb lépést tett a gépkocsik hálózatba kapcsolhatósága felé, miután az európai autóiparban elsőként kínál Android Auto rendszerrel kompatibilis alkalmazást. Az Android-ra kifejlesztett SEAT DriveApp alkalmazás ma már elérhető a Google Play Store-ban, és lehetővé teszi, hogy a gépkocsi képernyőjén megnézzék és kezeljék egy androidos készülékre telepített alkalmazás tartalmát. Az alkalmazás már elérhető Spanyolországban, és a következő néhány hétben mindenütt piacra kerül, ahol a SEAT jelen van.

Az Apple CarPlay-re készült SEAT DriveApp és a MirrorLinkre készült SEAT DriveApp alkalmazássokkal, amelyek már elérhetőek az Apple Store-ban és a Google Play Store-ban, a gépkocsi vezetője akár a gépkocsiban, akár táv-vezérléssel megtekintheti az autó helyzetére vonatkozó összes adatot. Ezek a gépkocsi olyan adataira vonatkoznak, mint például a gumiabroncsok nyomása, vagy az üzemanyag fogyasztás. Az alkalmazást a következő hetekben továbbfejlesztik, és további szolgáltatásokkal egészítik ki.

A SEAT DriveApp alkalmazást teljes egészében a SEAT Műszaki Központjában fejlesztették ki, amely vezető szerepet tölt be a SEAT-nál az összekapcsolhatóság fejlesztésében. A márka célkitűzése az, hogy élen járjon a mobilitási ökorendszerek létrehozásában, amelynek köszönhetően a vállalat könnyen kezelhető mobilitási szolgáltatást tud nyújtani ügyfeleinek.
A SEAT már jelenleg is a márka teljes modell-palettáján kínálja az iOS és az Android operációs rendszerű készülékekkel kompatibilis FullLink technológiát. A SEAT-okban az

összekapcsolhatóság rendkívül hasznos az autók vezetőinek, mert mindenhol lehetővé teszi számukra autójuk adatainak megismerését, és azt, hogy vezetés közben is teljesen biztonságos módon maradhassanak kapcsolatban a közösségi hálózatokkal.

A SEAT volt az első vállalat, amely az integrált okostelefon technológiát elérhetővé tette az iOS (CarPlay), az Android (Android Auto) és a Mirror Link operációs rendszereknél. A SEAT az elmúlt két évben részt vett a barcelonai Mobil Világkongresszuson, és megállapodásokat kötött olyan partnerekkel, mint a TraviPay vagy a SABA, aminek köszönhetően erőteljesebben léphet fel a fogyasztói elektronikai piaccal lépést tartó mobilitási megoldások kifejlesztésében.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 75 országában van jelen. A SEAT 2016-ban – a legjobb eredményként 2007 óta – összesen 410.200 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 14 ezer főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza és Leon sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;