Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens biztosítja az UK Power Networks energiaelosztó hálózatának védelmét


2017.07.07
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens megrendelést kapott az UK Power Networks energia-elosztó hálózatot üzemeltető társaságtól 600 Fusesaver vákuum megszakító és 200 távvezérlő egység (RCU) felszerelésére a cég légvezetékrendszerének egyes részein.

A vákuum megszakítókat közvetlenül a légvezetékekre fogják telepíteni, hogy minimalizálják a hibák előfordulása esetén érintett ügyfelek számát. Ily módon a lehető legkisebbre csökkennek a szerelési és karbantartási költségek, ugyanakkor jelentősen javul majd az energiaellátás megbízhatósága és a hálózat stabilitása. "Ez a megrendelés jelentős mérföldkő a Fusesaver európai piacának bővülése során" - jelentette ki Stephan May, a Siemens középfeszültségű rendszerek üzletágának vezérigazgatója. "Az UK Power Networks fontos partner számunkra." Eddig ez a legnagyobb Fusesaver megrendelés Európában, és az első az Egyesült Királyságból. A megrendelés volumene 1,5 millió euró.

A londoni székhelyű UK Power Networks körülbelül 8,2 millió háztartást és üzleti vállalkozást lát el elektromos energiával a fővárosban, valamint Anglia dél-keleti és keleti részén. A szolgáltatási terület mintegy 30.000 négyzetkilométer.

A középfeszültségű elosztóhálózatok telepíthetők akár a föld fölött, akár a föld alatt. Számos ország, például az Egyesült Államok, Ausztrália és az Egyesült Királyság főleg kültéri hálózatokat használ a középfeszültségű elektromos energia elosztására. A Siemens azért fejlesztette ki a Fusesaver márkanevű vákuum megszakító berendezést, hogy védje ezeket a hálózatokat, valamint javítsa az ellátás megbízhatóságát és a hálózat stabilitását. A Fusesaver sorba kapcsolható a meglevő olvadóbiztosító egységekkel. Átmeneti hiba előfordulásakor - például villámcsapás esetén vagy ha egy faág a vezetékre zuhan - az olvadóbiztosító előtti vákuum megszakító kinyit, és megvédi a mögötte levő hálózat részt a károsodástól. Mivel egy olvadóbiztosító nem tud különbséget tenni ideiglenes és állandó hibák között, az esetek 80 százalékában feleslegesen szakítja meg hosszú időre az áramkört. A Fusesaver akár teljesen ki is válthatja az olvadóbiztosítót, mint az UK Power Networks rendszere esetén. Így az átmeneti hibák csak igen rövid idejű megszakításokat idéznek elő az áramellátásban. A nagyobb károsodások elkerülése érdekében azonban állandó hibák esetén a Fusesaver a hiba okának kiküszöböléséig megszakítja az áramkört.

"A Fusesaver használata szinte teljesen feleslegessé teszi a karbantartási tevékenységeket" - mondta Matthew Corbridge, az UK Power Networks hálózatfejlesztési mérnöke. Az UK Power Networks kiterjedt felsővezeték rendszerrel rendelkezik Anglia keleti és dél-keleti részén, és a rendszerben sok leágazó vonal található. "A különféle tényezők által okozott áramszünetek számának csökkentését célzó szakadatlan erőfeszítéseink olyan költséghatékony megoldást igényeltek, amellyel a fővonalakon garantálható ügyfeleink megbízható áramellátása. A Fusesaver rugalmas méretezhetősége és könnyű telepítése kielégíti ezeket a követelményeket."

A Fusesaver fel van szerelve egy vezeték nélküli kommunikációs interfésszel, amelyen keresztül átvihetők a vezérlő parancsok és továbbíthatók a mért adatok egy PC vagy a vezérlőpult felé. Ezzel teljesülnek az intelligens hálózat előfeltételei. A berendezés súlya 5,5 kilogramm és egyike a piacon elérhető leggyorsabb visszakapcsolható megszakítóknak. A megszakító minimálisra csökkenti a szabadtéri elosztóhálózatok telepítési, üzemeltetési és fenntartási költségeit, ugyanakkor növeli az áramellátás megbízhatóságát valamint a hálózatüzemeltető cégek alkalmazottainak személyi biztonságát.

www.siemens.hu    


NEWS: ; Robot, automatika ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;