Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az új, rendkívül kompakt ARC Mate 100iD ívhegesztő robot


2017.07.10
Forrás: FANUC, Hírek
A FANUC bemutatja a jól bevált ARC Mate robotsorozat következő generációját
Echternach, Luxemburg – Az új ARC Mate 100iD hegesztőrobot az új ARC Mate sorozat első mo-dellje, amely a jól ismert és nagyra becsült elődjét, az ARC Mate 100iC/12 modellt követi.

Az ARC Mate 100iD 2017 szeptemberétől rendelhető, és megtekinthető a két németországi vásáron, a hannoveri „EMO” és a düsseldorfi „Schweissen & Schneiden” rendezvényeken.

Az új ARC Mate 100iD hegesztőrobot kiváló mozgásteljesítményének, a kevesebb szerelésnek és a csökkentett üzemeltetési költségeknek köszönhetően jelentős javulást eredményez az ügyfelek ter-melékenységében, mivel akadálytalanul integrálható a hegesztőberendezésekkel. Ezenkívül intuitív módon használható új, grafikus felhasználói felületén keresztül” – nyilatkozott Matteo Ferrari, a FANUC Europe ívhegesztési és lézeres robot termékmenedzsere.

Az ARC Mate 100iD a kategória leggyorsabb tengelysebességével és precizitásával büszkélkedhet. Az ívhegesztő különösen szűk helyeken vagy fejjel lefelé történő szereléskor biztosít teljes védelmet, elérést és löketet a nagyobb gyártásteljesítmény érdekében.
Teljesen integrált hegesztőtömlő-csomagja és kábelkezelője van, ahol a kábelek a robot csőkarján, csuklóján és testén vannak keresztülvezetve. Az érzékelőkábelek és a levegőcsövek ezáltal a he-gesztőtömlő-csomaggal párhuzamosan futnak, így a külső kábelek nem zavarják a periférikus be-rendezést. Emiatt minimálisak az integráláshoz szükséges erőfeszítések, és optimális a kábel élet-tartama.

A tökéletesített vezeték-bevezető szerelvénynek, valamint a vékony robotprofilnak és lábnyomnak köszönhetően az ARC Mate 100iD ideális választás a kompakt hegesztőcellák tervezéséhez. A ter-helés továbbra is 12 kg, amely a kategória legjobb referenciája.

Az ARC Mate 100iD az összes FANUC robothoz hasonlóan sok intelligens funkciót támogat, többek között a beépített képalkotó rendszereket, például a FANUC által kifejlesztett iRVision rendszert. Az ívhegesztő modellel további varratkövető érzékelők, kamerák és fogóeszközök is kompatibilisek. Ezenkívül ívhegesztő szoftveropciók széles választéka, valamint külön biztonsági funkciók, pl. a DCS, csatlakoztathatók. A ROBOGUIDE WeldPRO offline szimulációs PC eszköz hozzájárul a cella-tervezés és a mérnöki munkák fellendítéséhez.

A FANUC-ról:
A FANUC Corporation élenjáró gyártó a CNC vezérlőrendszerek, robotok és szerszámgépek gyártá-si automatizálásának területén (ROBODRILL, ROBOCUT és ROBOSHOT). A FANUC 1956 óta tölt be úttörő szerepet a számítógépes numerikus vezérlőberendezések fejlesztésében az automatizálá-si ágazatban. A FANUC világszerte 252 irodájában több mint 6500 főt foglalkoztat. Széles körű érté-kesítési hálózattal büszkélkedhet, műszaki támogatást, továbbá logisztikai szolgáltatást és vevő-szolgálatot nyújt.

www.fanuc.eu   


NEWS: ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; FANUC

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.