Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Különleges rendezvényen mutatkozott be a Volkswagen Arteon


2017.07.14
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
Budapest, 2017. július 14. – Exkluzív sajtótájékoztató keretében ismerhette meg a hazai sajtó a Volkswagen új zászlóshajóját, az Arteont. A Gresham-palotában szervezett eseményre a hazai közélet hat meghatározó szereplője kapott meghívást, akik többnapos teszt után mesélték el az autóval kapcsolatos élményeiket.

Megérkezett hazánkba a Volkswagen prémium autója, a Volkswagen Arteon. Ebből az apropóból rendhagyó sajtótájékoztatót szervezett a márka a Gresham-palotában, ahol a hagyományos prezentációt követően a hazai közélet hat prominens szereplője is megosztotta véleményét a jelenlévőkkel. Cakó Kinga – designer, D. Tóth Kriszta – a wmn.hu alapítója és főszerkesztője, Epres Panni – modell, Puzsér Róbert – rádiós műsorvezető, Szőke Gábor Miklós – szobrászművész, valamint Zsidró Tamás – mesterfodrász meséltek Gundel Takács Gábornak, az esemény házigazdájának az Arteonnal kapcsolatos első élményeikről és benyomásaikról, amit a szerdai bemutató előtti napokban gyűjtöttek az autóval kapcsolatosan - ugyanis már előző hét péntektől lehetőségük nyílt arra, hogy teszteljék az Arteont. Megszólalásuk sorrendjében a következők hangzottak el.

Terepjárókat kedvelő családapaként, az Arteon feltűnő megjelenése mellett a dinamizmusa fogott meg leginkább, úgy viselkedett az úton, mint egy fekete párduc” – vélekedett Zsidró Tamás, mesterfodrász az új modellről. Elmondta, hogy balatoni családi utazásuk során csomagjaikkal öten is kényelmesen elfértek, az autó kezelhetősége és robbanékonysága pedig úton a bécsi Guns N’ Roses koncertre nyűgözte le az egész családot.

Epres Panni divatmodell – két kisgyermek édesanyjaként – a dinamikus, modern külsőt, a komfortos kezelhetőséget és az automata sebességváltót dicsérte. Benedek Tibor, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk felesége utasként is kipróbálta az Arteont, melyben a tesztet követően az egész család a "Mama új autóját" látta.

Szőke Gábor Miklós nemzetközileg is népszerű alkotó, aki monumentális állat szobrairól ismert. Autókedvelőként a különleges formavilágot, a precíz tervezést és a külső-belső harmóniát emelte ki az új modellnél. Az egyedi bútorokat, művészeti tárgyakat is tervező, festő művészt a tesztautó fényezése és a belső dizájn egy bogárra, egy "kék futrinkára" emlékeztette, mely hasonlattal kapcsolatban Gundel Takács Gábor megjegyezte, hogy: „egy újabb bogárral bővült a Volkswagen eddigi gyűjteménye”.

Cakó Kinga többgenerációs művészcsaládban nőtt fel és már kiskorában tudta, hogy divattervező szeretne lenni. Számára a Volkswagen Arteon első- és hátsó ívei tették az autót különlegessé és egyedivé, emellett kiemelte a váltó könnyű kezelhetőségét, az óriási lábtereket, valamint az állandó kontrolt, mellyel az autó mindenre reagál, ami utazás közben történik.

Puzsér Róbert, rádiós műsorvezető és szerkesztő az autók terén a dizájn megszállottja. „Számomra az autó azt fejezi ki, hogy az adott kornak az embere hogyan gondolkodik a sebességről, a dinamizmusról, hogyan gondolkodik önmagáról” – fogalmazott a kultúr-, média- és rendszerkritikus az új modell különleges megjelenésével kapcsolatban. Elmondása szerint az új modell által kínált luxus, valamint a legmagasabb szintű dizájn a cégvezetőket célozza és megelégedve megjegyezte: „Most érkezett meg az autó a XXI. századba!

D. Tóth Kriszta, újságíró, a WMN online magazin alapító-főszerkesztője és UNICEF nagykövet közel egy éve elektromos Volkswagen Golfot használ. A magyar média egyik legbefolyásosabb nőjeként egy élvezetes, "hatalmi harcokkal" tarkított teszthétvégéről számolt be: „Ez az autó jó, kényelmes, érdekes és izgalmas, ahol a személyre szabható beállítások után élménnyé vált a Volkswagen legújabb modelljét vezetni.

A már hazánkban is rendelhető Arteon különleges, "divattervezőmérnöki” munka eredménye, ami megjelenésében az értékálló extravaganciát ötvözi a német precizitással” – mondta Németh Balázs, a Volkswagen márkaigazgatója, még az élménybeszámolókat megelőző bevezetőjében. „Olyan avantgárd business-class gran turismo született, mely dinamikus külsejével, valamint a legmodernebb vezetői segédrendszerek felhasználásával egyformán szól értelemhez és érzelemhez, egy új Volkswagen-arculatban” – tette hozzá a vezető.

A Volkswagen márka a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország összesen több mint 50 helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2016-ban mintegy 5,99 millió gépkocsit gyártott, köztük olyan kiemelkedően népszerű modellsorozatokkal, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. Jelenleg a Volkswagen világszerte 218 ezer főt foglalkoztat, a márka 7700 márkakereskedése pedig 74 ezer dolgozónak ad munkát. A Volkswagen folyamatosan dolgozik az autógyártás további fejlesztésén. Az E-mobilitás, a Smart mobilitás és a márka digitális átalakítása a jövő tekintetében egyaránt kulcsfontosságú stratégiai területnek számít.

www.volkswagen.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; VW

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;