Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Vízre bocsátották az új Aida tengerjáró hajót fedélzetén a Siemens automatizálási technológiájának eszközeivel


2017.07.21
Forrás: Siemens, Hírek
Az Aida flotta tizenkettedik tengerjáró hajójának, az Aida Perlának a keresztelőjére 2017. június 30-kán, Palma de Mallorca spanyol üdülőhelyen került sor. A Siemens az új vezérhajót a fő fedélzeti funkciók vezérlésére és felügyeletére szolgáló automatizálási technológia eszközeivel szerelte fel.

Az Aida Perla mintegy 1.600 kabinjában összesen 3.300 utas helyezhető el. Az új utasszállító hajó az Aida flottának már a kilencedik olyan tagja, amelyet a Siemens technológia berendezéseivel szereltek fel.

Egy hajó zökkenőmentes haladását számos párhuzamosan futó, teljes mértékben automatizált folyamat biztosítja. A Siemens Siship Imac tengerészeti automatizálási rendszere a Simatic PCS 7 folyamat-felügyelő és vezérlő rendszeren alapszik. A rendszer gondoskodik az összes fedélzeti felügyeleti, riasztási és vezérlési funkcióról annak érdekében, hogy lehetővé tegye az Aida Perla biztonságos és költséghatékony haladását. A biztonságirányítási, a klímaszabályozási és az önálló vészlekapcsolási rendszer elemeit is beépítették a Siship Imac rendszerbe.

Az Aida Perla a második tengerjáró hajó, amelyet Japánban, a Mitsubishi Heavy Industries Nagasakiban levő hajógyárában készítettek. Az új luxus tengerjáró már május elején elhagyta a hajógyárat, hogy megkezdje mintegy 15.000 kilométeres útját a Földközi-tenger nyugati része felé. Július elsejétől a 300 méter hosszú és 37,6 méter széles vízi jármű a Földközi-tenger nyugati partjai körül cirkál. A hétnapos hajóutak kiinduló, illetve célállomása Palma de Mallorca és Barcelona kikötője.

www.siemens.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;