Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Felgyorsítaná a tiszta energiát érintő európai fejlesztéseket az InnoEnergy


2017.07.24
Forrás: GoodOptionPR: InnoEnergy Sajtóhír
Ötödik alkalommal rendezik meg 2017. október 25. és 26. között Amszterdamban a fenntartható energia jövőjével, fejlesztési lehetőségeivel foglalkozó Business Booster (TBB) konferenciát.Az InnoEnergy által pártfogolt esemény az egyetlen, amely asztalhoz ülteti a szektor összes érdekeltjét, szereplőjét, hogy megteremtsék a feltételeket a zöld energetika térhódításához Európa-szerte.

Az idei találkozó középpontjában a tiszta energiára való átállás felgyorsítása szerepel.

A rendezvény egyedülálló jellemzője, hogy a TBB több mint 160 start-up és kkv képviselőit hozza össze olyan fejlett nagyvállalatokkal, amelyek innovatív termékek után kutatnak, továbbá befektetőkkel, illetve fontos, a területet szabályzó, befolyásoló állami posztokat betöltő képviselőkkel.

Már zajlik Európában a tiszta energia forradalma, de nem elég gyorsan. Annak érdekében, hogy részt vegyünk az éghajlatváltozás megállításában, gyorsító pályára kell helyeznünk a tiszta energián alapuló innovációkat. A TBB az az esemény, amely mindezt lehetővé teszi, mert biztosítja az ipari szereplők, a befektetők és a közszférában működő intézmények számára az áttörő technológiai megoldásokhoz és az új üzleti modellekhez történő közvetlen hozzáférést. Az esemény tranzakciók megvalósulásának és partnerségek kialakulásának helyszíne annak érdekében, hogy a tiszta energiával foglalkozó fejlesztések mielőbb beinduljanak és anyagilag is olyan hamar megtérüljenek, amennyire csak lehetséges." – hangsúlyozta Diego Pavia, az InnoEnergy vezérigazgatója.

A 2016-os barcelonai eseményen 32 ország 690 képviselője és 149 kiállítója vett részt összesen 720 percnyi kapcsolatépítési tevékenységben, míg 420 perc kifejezetten az új ötletek bemutatásáról szólt. A visszajelzések alapján a szervezők örömmel tapasztalták, hogy azok, akik eljöttek a tavalyi találkozóra, azoknak a 98 százaléka ajánlaná a TBB-t az ismerősei számára.

Az új, sikeres ötletek folyamatos támogatásán keresztül, az üzleti tanácsadással és a beruházások mellett nyújtott mentorálással válik a TBB az európai fenntartható energiaipar változásainak valódi motorjává." – fejtette ki Elena Bou, az InnoEnergy fejlesztési igazgatója, aki hozzátette, hogy az eseményre július 31-ig lehet kedvezményesen (early bird), utána pedig teljes áron regisztrálni a tbb.innoenergy.com oldalon, amelyen további információk is megtalálhatóak a rendezvényről.

* * *
Az InnoEnergy Business Booster programjáról
A Business Booster (TBB) az InnoEnergy azon rendezvénye, amely még ma összehozza az összes érdekelt felet a fenntartható energia jövőjének megteremtése érdekében. A 2017. október 25-26. között, Amszterdamban megrendezett esemény több mint 160 fejlesztőt vonultat fel kulcsfontosságú iparági képviselők, befektetők és a legfontosabb közszférában működő intézmények képviselői mellett, akik megteremtik a partnerkapcsolatok kialakulásának, továbbá az üzletek megköttetésének a feltételeit. A 2017-es TBB témája a "tiszta energiával foglalkozó innovációk felgyorsítása" - amelyet az Európai Bizottság a tisztább Európa megteremtésének egyik legfontosabb kihívásaként definiál.

Az InnoEnergy-ről:
Az InnoEnergy a fenntartható energiagazdálkodást érintő fejlesztések motorja Európában. A folyamat minden szintjén segíti, és anyagilag támogatja az innovációt, a tantermektől kezdve a vásárlókig. Partnerhálózatán keresztül Európát átívelő kapcsolatok jöhetnek létre, közelebb hozván egymáshoz a feltalálókat, az iparág képviselőit, a vállalkozókat, a piacokat, a diplomásokat, a munkáltatókat, a kutatókat és a nagyvállalatokat.

Munkájuk az innovációt érintő három fő területen folyik:
•  az oktatásban olyan ambiciózus, képzett munkaerő kinevelése a cél, amely az ipar jövője érdekében átlátja, hogy miből áll a fenntarthatóság, s hogy mit követel meg maga az ágazat
•  az innovációs projektek alkalmával közelebb hozzuk az ötleteket, a fejlesztőket és az iparágak képviselőit, hogy együttműködésük révén olyan üzletileg is fenntartható termékek és szolgáltatások jöjjenek létre, amelyek valódi eredményeket képesek felmutatni
•  a vállalkozások beindításának támogatásával segítjük a vállalkozókat és a start-up cégeket, hogy gyorsan és fenntartható módon járuljanak hozzá a globális energia-ökoszisztémához.
A különböző tudományágaknak a bevonásával maximalizálják ezek együttes hatását, felgyorsítják a piacra szabott megoldások fejlesztését, és olyan termékeny környezetet teremtenek, ahol a munkájuk innovatív eredményeit értékesíthetik.
Az InnoEnergy-t 2010-ben alapították, és az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) támogatásával működik.

www.innoenergy.com  


NEWS: ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;