Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

FANUC PANEL iH Pro széles LCD-képernyővel


2017.08.17
Forrás: FANUC, Hírek
A FANUC bemutatja az iHMI-kijelzők termékcsaládjának legújabb tagját: a 21,5”-es széles LCD-képernyővel felszerelt új FANUC PANEL iH Pro-t.

A nagy Full-HD kijelzőn egyszerre több információ könnyen megjeleníthető a kijelzőn. A kezelők a kézikönyvet és a műveleti képernyőt egy időben jeleníthetik meg a kijelzőn, így kényelmesen, a képernyők közötti váltás nélkül kaphatják meg a szükséges információkat. A nagy teljesítményű Intel Core i5 processzor több szoftver egyidejű futtatását teszi lehetővé a PANEL iH Pro-n, mint például a kifinomult 3D szimulációk. A részprogramok könnyen, megmunkálás nélkül ellenőrizhetők és javíthatók.

A széles LCD-képernyővel felszerelt új FANUC PANEL iH Pro az álló és a fekvő tájolást is támogatja. Az álló tájolással a virtuális billentyűzet és a vezérlőpanel a műveleti képernyő alá rendezhető. A hardver billentyűzet és vezérlőpanel mellőzhető, így csökken a részek száma. A FANUC PANEL iH Pro precíz kapacitív érintőképernyővel van felszerelve, amely kiválóan használható, és okostelefonhoz hasonló intuitív használatot tesz lehetővé.

www.fanuc.eu   


NEWS: ; Robot, automatika ; CNC ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; FANUC

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.