Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Megérkeztek a Forma-1-es pilóták a repülőtérre


2017.07.27
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Sorban érkeznek a Forma-1 pilótái a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. A július 30-án kezdődő Magyar Nagydíjon versenyzők, a szakértők és kísérőik reggel kilenc óra óta folyamatosan érkeznek az 1. Terminál forgalmi előterére.

A brit Lewis Hamilton (Mercedes), a finn Kimi Räikönnen (Ferrari) és az ausztrál Daniel Ricciardo (Red Bull) nyitották a sort csütörtök reggel a Budapest Airport kisgépes termináljára érkezők között. A versenyzők és kísérőik saját sugárhajtású magángépeiken érkeztek, illetve érkeznek folyamatosan Magyarországra, és a repülőtérről kocsival vagy éppen helikopterrel mennek tovább Mogyoródra, a Hungaroring helyszínére.

Igazán nagy kisgépes forgalom azonban még csak ezután várható: a hétvégén érkeznek ugyanis a csapatok támogatói és kísérői, illetve a külföldi szurkolók – előbbiek közül sokan a Forma1-es pilótákhoz hasonlóan magángépekkel érkeznek Budapestre. A magángépes dömpingre a Budapest Airport maximálisan fel van készülve: az egyébként 12 repülőgép fogadására alkalmas 1. Terminál előtere a Magyar Nagydíj idejére speciális felosztást kap: mivel a tavaly kialakított 12 állóhely mindegyike nagyobb, mint amekkorára egy-egy kisméretű magángépnek szüksége van, az érkezők business jetjeit nem a parkolóhelyen kijelölt vonalra állítják, hanem egy előre kidolgozott eljárás szerint úgy, hogy a biztonságos távolság mindig meglegyen a gépek között. Így az 1. Terminál forgalmi előterén akár a számítások szerint 20-30 érkező gép is parkolhat.

A ma érkező Forma-1 versenyzőknek nem sok pihenésben lesz részük a repülőút után: már az 1. Terminálon is szurkolók egész csoportja fogadta őket, és ma délután 16 órakor kezdődik Mogyoródon a hagyományos boksz utca-látogatás is, ahol a rajongók végignézhetik a csapatok kerékcsere-gyakorlását és autogramot szerezhetnek kedvenceiktől.

www.bud.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;