Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Új afrikai járatot indít a Wizz Air Budapestről


2017.08.17
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Év elején a Budapest Airport nem kínált közvetlen járatot Marokkóba, azonban 2017 végén már két észak-afrikai város is elérhető lesz Budapestről, mivel a Wizz Air a tervek szerint október 29-től elindítja agadiri járatát.

A magyar légikikötőből korábban kizárólag charter járatok közlekedtek Agadirba, de az Atlanti óceán partján fekvő városba ezentúl hetente két menetrendszerinti járattal is el lehet majd jutni (kedden és szombaton), hiszen ezt az útvonalat is repülni fogják a diszkont légitársaság 180 üléses A320-as típusú repülőgépei.

Idén már 14 új járatot indítottunk ? Agadir a téli menetrendben azt jelenti, hogy már 14 olyan bejelentett új útvonalunk van, amelyeket a 2017/2018-as téli menetrendi időszakban és azt követően kínálunk majd,” mondta Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője. „A 2017/2018-as téli menetrendi időszakra korábban bejelentett marrakech-i járat után örülünk hálózatunk további bővítésének az észak-afrikai piacon, ahol további növekedési lehetőségeket is látunk.

A Budapesttől mintegy 3100 kilométerre fekvő Agadirral együtt a Wizz Air immár 67 úti célra kínál járatokat a magyar fővárosból. A marokkói relációban Budapesten hetente közel 1500 ülőhely lesz foglalható, illetve összesen több mint 32 000 a téli menetrendi időszakban. A repülőtér észak-afrikai menetrendszerinti járatkínálata idén tehát Algír, Kairó, Hurghada és Marrakech után Agadirral is kiegészül.

www.bud.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;