Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Ízek, élmények, koncertek - OMÉK


2017.08.24
Forrás: Agrármarketing Centrum, Sajtóközlemény
A legízletesebb kézműves élelmiszerekkel, biotermékekkel, a már hagyományos állatbemutatókkal, mezőgazdasági gépkiállítással, kertészeti pavilonnal és közönség programokkal várja 2017. szeptember 20-tól látogatóit Magyarország legnagyobb élelmiszeripari és mezőgazdasági rendezvénye.

A 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) szeptember 24-én estig, a Hungexpo és Kincsem Park területén nem csupán mezőgazdasági és élelmiszer ágazati seregszemle, hanem emellett izgalmas, közönségcsalogató programok tárháza is. A két évvel ezelőtti jegyárak nem változnak, így elővételben mindössze 1000Ft-ból, a helyszínen pedig 1200 forintos napijeggyel popkoncerteket, népzenei bemutatókat, gyermekműsorokat és sportvetélkedőket nézhetnek meg az érdeklődők, köztük olyan népszerű fellépőkkel, mint a Budapest Bár vagy a Hot Jazz Band.

A Kárpát-medencében termelt legfinomabb élelmiszerekkel, a legújabb agrárinnovációkkal és szórakoztató programok egész sorával várja az érdeklődőket idén az OMÉK. Magyarország legnagyobb agrár- és élelmiszergazdasági kiállításán a család minden tagjára gondolt a vásárt szervező Agrármarketing Centrum. A szakmai konferenciák, tenyészállat bemutatók, mezőgazdasági gépek és agráripari technológiák mellett többek között az egészségtudatos étkezés, és a gasztronómia iránt érdeklődő családtagok, a kertszépítés szerelmesei, a táncos lábúak és természetesen a gyerekek is számtalan program közül válogathatnak.

A 78. OMÉK – immár megszokott módon – őshonos állatok bemutatójával és állatsimogatóval várja a kicsiket és a szüleiket. A Kincsem Park területét többek között a lósportok kedvelői vehetik birtokba; hiszen a pónilovak felvezetése mellett műlovaglásra, akadályugrásra és lovasszínházi előadásokra is készülhetnek, hiszen az OMÉK hétvégéjén, szeptember 23-24-én a Nemzeti Lovas Színház előadásában operett slágereket hallgathatnak az érdeklődők. A gyerekek kipróbálhatják a hagyományos népi, idén először pedig – az újdonság jegyében – a digitális játszóteret is. De lesz íjász bemutató, az erdők mélyének titkait pedig egy látványos, interaktív „Erdővarázs” névre hallgató installáció segítségével fedezhetik fel a látogatók.

Az OMÉK-on vendégeinknek zenei programokkal is kedveskedünk. A hagyományőrzés jegyében olyan népi együttesek mutatják meg Magyarország és a Kárpát-medence kulturális sokszínűségét, mint a Jászsági Népi Együttes, a Hajdúság és a Kárpát-medence népzenéjéből merítő Bakator Együttes, vagy a vajdasági Cirkalom táncosai. A vásár öt napja alatt a Kalocsai Hagyományőrző Néptáncegyesület mesterségek bemutatójával és néptánc tanítással készül.

A gyermekeket többek között a Kaláka, a Kolompos, valamint Farkasházy Réka és a Tintanyúl együttese szórakoztatja majd, de a könnyed esti kikapcsolódásra vágyók is számtalan izgalmas esemény közül válogathatnak. Az OMÉK nagyszínpadán kedvelt és ismert énekesek, együttesek váltják egymást. Fellép többek között Freddie, Péter Szabó Szilvia, Nyári Károly és lányai, az Ismerős Arcok, az ExperiDance Táncegyüttes pedig egy látványos show-val, a Fergetegessel várja majd a nagyérdeműt.

A 78. OMÉK partnerországa idén Japán, így a Felkelő Nap országából is számos különleges produkció érkezik. A látogatók olyan kuriózumokat tekinthetnek majd meg, mint a kendó és karate bemutató, a hölgyeket várhatóan elbűvölő kimonó bemutató, valamint a japán taiko dobosok produkciója.

Az OMÉK folyamatosan bővülő programjairól a www.omek2017.hu oldalról is tájékozódhatnak.

www.amc.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Fém, gépipar ; Agrár ; Élelmiszer ; Kiállítás, konferencia ; - OMÉK


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;