Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Új székházat épít a FANUC magyarországi leányvállalata - Az utóbbi 10 év legnagyobb mérföldköve


2017.09.01
Forrás: FANUC, Hírek
"A legutóbbi 10 év egyik legjelentősebb mérföldkövéhez értünk” - Így jellemzi Mezei Tamás a FANUC Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a FANUC magyarországi leányvállalatának azon lépését, hogy saját székházat épít Törökbálinton, mely funkciójában többszörösen felülmúlja majd a jelenlegi telephelyet, miközben további növekedési lehetőséget is tartogat majd magában.

Megnyitásával a FANUC Hungary Kft ügyfelei többek közt gyorsabb szervizreakcióra, megnövelt tréningkapacitásra, tesztgyártási és gép megtekintési lehetőségekre számíthatnak.

2017 szeptember - „A legutóbbi 10 év egyik legjelentősebb mérföldkövéhez értünk

Így jellemzi Mezei Tamás a FANUC Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a FANUC magyarországi leányvállalatának azon lépését, hogy saját székházat épít Törökbálinton. A leányvállalat, mely kicsivel több, mint 11 év távlatában egy apró irodaházban kezdte meg működését, mára az egyik legjelentősebb hazai ipari automatizálási beszállítóvá nőtte ki magát, és termék- valamint szolgáltatás portfóliója a CNC vezérlésektől kezdve a robotokon át egészen a szerszámgépekig tart, az ipar legszélesebb termékpalettáját garantálva. Az utóbbi időszak töretlen növekedése, az ipari trendek, az állandóan magasan tartott ügyfél elégedettség és különösen a robot és szerszámgép divízió összeolvadása indokolttá tette, hogy a FANUC tovább bővítse Magyarországon kapacitásait. Az új székház funkciójában többszörösen felülmúlja majd a jelenlegi telephelyet, miközben további növekedési lehetőséget is tartogat majd magában. Megnyitásával a FANUC Hungary Kft ügyfelei többek közt gyorsabb szervizreakcióra, megnövelt tréningkapacitásra, tesztgyártási és gép megtekintési lehetőségekre számíthatnak. A végleges tervek jóváhagyása után gőzerővel indult meg a több, mint 3500 négyzetméteres épület alapozása, mely az év végére nyeri el végleges formáját.

Megnövelt funkcionalitással várja 2018-tól az új székház a FANUC Hungary partnereit

Csatlakozzon hozzánk a magyar leányvállalat izgalmas projektjében, és kövesse velünk hogyan épül fel a FANUC új, törökbálinti székháza. Az építkezés előrehaladtával egyre izgalmasabb adatokat és jellemzőket tudhat meg a fejleményekről, melyek előrevetítik, milyen lehetőségek tárulnak fel az épülettel Magyarországon.

www.fanuc.eu  


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; FANUC

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.