Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens kibővíti a zsalumozgatók termékcsaládját


2017.08.11
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Building Technologies divíziója 4 Nm forgatónyomatékú rugó visszatérítésű modellekkel bővíti a fűtő, szellőztető és légkondicionáló (HVAC) alkalmazásokra kifejlesztett OpenAir működtető szerkezeteinek (zsalumozgatóinak) termékválasztékát. Egyúttal új jellemzőkkel egészítik ki a 2 Nm forgatónyomatékú hagyományos működtető szerkezeteket.

Az új 4 Nm forgatónyomatékú rugó visszatérítésű működtető szerkezetekkel a Building Technologies finomabban skálázhatja a levegőszabályozó csappantyúk motorizációját, elkerülve a szükségtelen és költséges túlzott motorizálást. A rugó visszatérítésű működtető szerkezeteket elsősorban ott alkalmazzák, ahol rugóerőre van szükség ahhoz, hogy a kikapcsolt állapotú levegőszabályozó csappantyúkat (pl. áramkimaradás esetén) meghatározott üzembiztos pozícióba mozgassák.

Az új 2 Nm forgatónyomatékú, hagyományos konstrukciójú működtető készülékek már kaphatók 230 V-os váltakozó áramú (AC) és 24 V-os egyen- és váltakozó áramú (AC/DC) változatban is. Ez rugalmasabb és könnyebb telepítést tesz lehetővé, mivel nincs szükség kiegészítő tápegységre, függetlenül a vezérlő egység specifikációjától. A működtető berendezések új szabályozási lehetőségeit tárják fel a készülékek egyéb változatai, például ahol 0/2-10 V feszültségű egyenáramú vezérlőjeleket alkalmaznak a folyamatosan moduláló zsalumozgatókhoz, és a 2/3 pozíciós, nem moduláló működtető szerkezetekhez.

A 2 Nm forgatónyomatékú működtető készülékek nemcsak szellőztető alkalmazásoknál használhatók, hanem például mennyezetek vízzel történő fűtése vagy hűtése esetén is. Ilyen helyeken a Siemens DN10 6-utas golyós szabályozószelepeit használva költséghatékony megoldás kialakítását teszik lehetővé.

Az összes új működtető szerkezetet felszerelik bal-jobb kapcsolóval, aminek segítségével kiegészítő kábelezés nélkül is megváltoztatható a forgásirány. Az IP54 védelmi osztályba sorolt új modellek rendkívül por- és vízállóak, ezért nagyobb megbízhatósággal üzemeltethetők.

Az új, egy-csavaros tengely-adapternek köszönhetően az OpenAir termékcsalád korszerű légszabályozó csappantyúi gyorsan és könnyen felszerelhetők. A kiváló minőséget jelző egyéb tulajdonságok közé tartozik a nagyfokú hibatűrő képesség és a hosszú - körülbelül 100.000 teljes és 5.000.000 részleges ciklusra tehető - élettartam.

Hasonlóan az OpenAir termékcsalád összes eleméhez, az új működtető berendezések (zsalumozgatók) is el vannak látva egy nyomtatott adatmátrix kóddal, melynek segítségével on-line módon hozzá lehet férni a termékre vonatkozó információkhoz (adatlapok, szerelési utasítások, stb.).

www.siemens.hu 


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;