Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens Európai Energiaszolgáltatói Díjat kapott 2017-ben


2017.08.18
Forrás: Siemens, Hírek
2017-ben a Siemens Building Technologies divíziója kapta az Európai Energiaszolgáltatói Díjat (EESA) a "Legjobb Európai Energiaszolgáltatási Projekt" kategóriában a Hvidovre kórházban megvalósítandó, garantált energiahatékonyság-alapú szerződésre (EPC) épülő projektért. Dániában eddig ez a legnagyobb EPC projekt.

A projekt lehetővé teszi, hogy a Koppenhágához közel levő, 245.000 m2 alapterületű kórház 41 százalékkal csökkentse a hőfogyasztását és 23 százalékkal az áramfogyasztását. A teljes energiafelhasználás körülbelül egyharmadával lesz kevesebb.

Az intézkedések között szerepel a kórház meglévő, nagyméretű fényelektromos rendszerének kibővítése, geotermikus tároló-rendszerek és szélturbinák telepítése, a jelenlegi műszaki rendszerek optimalizálása és a teljes vezérlőrendszer korszerűsítése. Az ütemterv szerint az energiarendszerek bővítése és az utólagos korszerűsítések 2018. december végéig fejeződnek be. A teljes beruházás értéke 23 millió euró.

A modernizálás előnyeit a Hvidovre kórház páciensei is élvezni fogják: a Siemens Desigo TRA (teljes helyiség automatizálás) épület-automatizálási rendszere lehetővé teszi, hogy a betegek közvetlenül az ágy melletti terminálról szabályozzák a világítást, a fűtést, a szellőzést, valamint a függönyök és ablakrolók mozgását. Ez személyre szabott kényelmet biztosít számukra.

Az Európai Energiaszolgáltatói Díj (EESA) része az energetikai szolgáltatásokkal kapcsolatos európai kezdeményezésnek, amit az EU 2020-ra kitűzött energia-megtakarítási céljainak (EESI 2020) elérése érdekében indítottak. Ez a kezdeményezés a garantált energiahatékonyság-alapú szerződések alkalmazását kívánja előmozdítani Európában. Az EESA díjjal az európai energiaszolgáltatások terén elért kiemelkedő teljesítményeket és eredményeket ismerik el. Ebben az évben a díjátadási ünnepséget Berlinben rendezték.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Robot, automatika ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;