Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az Eni Norge csatlakozott a Siemens Subsea közös energiahálózati programjához


2017.08.25
Forrás: Siemens, Hírek
Az Eni Norge energetikai vállalat, az Eni S.p.A. leányvállalata csatlakozott a Siemens Subsea energiahálózattal kapcsolatos közös ipari programjához (JIP). A Siemens Subsea a partnereivel együtt teljes tenger alatti energiaátviteli hálózatot alakít ki.

A partnerek csoportját a Chevron vezeti, és egy közös ipari program (JIP) résztvevőjeként a tagok között szerepel a Statoil, az Exxon and a Petrobras cég is. A JIP a tengeri olaj- és gázkitermelő iparág egyik fő kezdeményezése, melynek célja a nagyüzemi méretű tenger alatti eljárások (feldolgozás) elősegítése.

A Siemens Subsea energiaátviteli hálózata biztosítja az olajvállalatok számára azokat az eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a projektek korábbinál szélesebb skálája esetén alkalmazhassák a tenger alatti eljárásokat, ideértve az ismert olajtelepektől messze történő, mélyvízi (3000 m) és távoli területeken végzett fúrásokat. Végső soron a tenger alatti energiahálózat kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy a jövőben egész üzemek épülhessenek a tenger alatt.

A Siemens Subsea energetikai megoldásai azt is lehetővé teszik az olajvállalatok számára, hogy fokozott olajkinyerést célzó eljárásokat valósítsanak meg meglévő olajmezők esetén, maximalizálva az ügyfelek nyereségét és biztosítva azt, hogy kinyerhető készletek ne maradjanak a tenger fenekén.

A program, amely tartalmazza komplett teljesítménymodulok gyártását, tesztelését és minősítését egy rendszerkonfiguráció keretein belül, jelenleg a végső szakaszban van. Ezt követően a kidolgozott megoldások a kereskedelmi forgalomban elérhetővé válnak a tengeri olaj-és gázkitermelő iparág üzemeltetői számára.

www.siemens.hu 


NEWS: ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;