Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens 57 darab, több egységből álló regionális vonatszerelvényt szállít a Deutsche Bahn számára


2017.08.25
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens 57 Mireo vonatszerelvényt szállít a DB Regio AG, a Deutsche Bahn regionális közlekedési szervezete számára. A termék 2016 nyarán történt bevezetése óta ez a második megrendelés a Siemens új regionális és elővárosi vonatszerelvény platformjára.

A Mireo vonatok a Rajna-Neckar S-Bahn hálózatában (regionális elővárosi vasúti hálózatában) fognak üzemelni. A szerelvényeket a vállalat németországi üzemében, Krefeldben gyártják.

2030-ra csupán Németországban naponta mintegy 6-10 millió, városi körzetekben élő ember fog vasúton utazni. Ugyanakkor nőnek a teljesítményre, költség-hatékonyságra, pontosságra, környezet-tudatosságra, biztonságra és ügyfél elégedettségre vonatkozó követelmények. A Siemens új regionális és elővárosi vonatszerelvény platformjának tervezése során különös figyelmet fordítottak ezekre a későbbi igényekre.

"Rendkívül örülünk, hogy a DB Regio bízik bennünk, amit ez a második megrendelés is mutat. A megrendelés egy újabb fontos mérföldkő regionális vonatszerelvényünk, a Mireo legújabb generációja szempontjából. A Mireo ötvözi a magas szintű teljesítményt a kényelmes utazást biztosító körülményekkel és az optimális rugalmassággal a vonat teljes életciklusa során" - jelentette ki Sabrina Soussan, a Siemens nagysebességű és regionális szerelvények és mozdonyok üzletágának igazgatója.

A Mireo szerelvényt választó ügyfelek közé tartozik Baden-Württemberg tartomány Közlekedési Minisztériuma, a Zweckverband Schienenpersonennahverkehr Rheinland-Pfalz Süd (regionális vonatközlekedésért felelős célszövetség a Rajna-vidék-Pfalz tartomány déli részén: ZSPNV RLP Süd) és a Verkehrsverbund Rhein-Neckar GmbH (VRN – Rajna-Neckar tömegközlekedési hálózat). A szerelvények leszállításakor azok tulajdonjoga átszáll egy állami vállalatra, és a DB Regio bérelni fogja a vonatokat a 14 éves szállítási szerződés időtartamára. A Mireo regionális elővárosi szerelvényként fog üzemelni a Rajna-Neckar vidék kiépítendő S5, S6, S8 és S9 vonalán. Továbbá "Murgtäler Radexpress" néven is közlekedik majd a Mannheim és Baiersbronn városát összekötő vonalon. Az üzembe helyezés két fázisban fog történni: az első járatok 2020 decemberében indulnak Baden-Württemberg tartományban és Hesse szövetségi állam déli részén, míg a Mannheim – Mainz útvonalon, nagyrészt a Rajna-vidék-Pfalz tartományban 2021 decemberében kezdődik az üzemelés.

www.siemens.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;