Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Építőgép Kiállítás: Az építőgépipar legnagyobb szabású rendezvénye


2017.09.14
Forrás: Építőgép-Forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége, Sajtóközlemény
Az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (ÉBSZ) idén már hatodik alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb építőgépipari, kereskedelmi seregszemléjét, az ÉBSZ Építőgép Kiállítást. A szakma csúcsrendezvénye 2007-ben debütált. Az ez évi kiállításnak szeptember 14-16. között a tököli repülőtér ad otthont.

Megtiszteltetés, és az iparág elismerését jelenti, hogy a kiállítás védnöke Pomázi Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium Iparstratégiáért és Gazdaságszabályozásért felelős Helyettes Államtitkára, aki a megnyitó beszédet tartja.

A szakma legnagyobb képviselőiből álló szövetség 2005-ben jött létre. Az első, hiánypótló, kiállítás 2007-ben nyílt meg, és azonnal nagy sikert aratott, a szakmai és a laikus közönség soraiban egyaránt. A Szövetség legnívósabb rendezvényén azóta is életszerű körülmények között bemutathatók, tesztelhetők, kipróbálhatók az iparág legújabb, legmodernebb csúcsgépei és eszközei.

A szakma krémje

A 2017-es esemény a tököli repülőtér 10.000 négyzetméterét foglalja el, három teljes napon át. 12 gépkategóriában, 58 gépet lehet majd kipróbálni. Európában ez az életszerű lehetőség kizárólag itt lehetséges. Megrendezésre kerül az ország elsőszámú gépkezelő versenye is, melyet öt kategóriában - kompaktrakodó, kotró-rakodó, teleszkópos rakodó, minikotró, lánctalpas kotró – hirdetnek meg. A fantasztikusan jó hangulatú megmérettetésre minden magas színvonalon felkészült gépkezelőt várnak, aki szívesen összemérné tudását kollégáival. A kiállításon a szakma képviselői találkoznak egymással és a potenciális vásárlókkal. Ez lehetővé teszi a piaci igények felmérését, az építőgép ipari újdonságok bemutatását, tapasztalatcserét, a kapcsolatok elmélyítését.

A nagyközönség kedvencei

Mivel nagyszabású eseményről van szó, szeretettel várják a laikus közönséget is. A kilátogató több száz vendégnek ugyanis számtalan látványosságban lesz része. Látványos munkagép-show-k – a JCB Dancing Diggers, VF Venieri, Caterpillar és a Wacker Neusen nemzetközi csapata - színesítik a programot, ahol gépmonstrumok zenére pörögnek, „táncolnak”. A színes kínálatban helyet kap egy-egy egyedülálló légtornász és akrobata show, extrém sport bemutatók, és a Brass Dance koncertcsapat előadása is.

Kiemelkedő látványosságnak ígérkezik a Stihl Timbersport sorozat, amely világméterű és – szintű látványos, „sportfavágási” technikai sport. A rendezvényen először élvezhető program – a nemzetközi fakitermelő versenysorozat elitosztálya - több száz éves tradícióval rendelkező extrém sport. A favágók szabadidejükben űzték, a 19. századtól kezdve. A versenyzők féltucatnyi számban mérik össze tudásukat, melyben a kitartásnak és erőnlétnek legalább akkora szerepe van, mint a kifinomult szerszámhasználatnak és a rendkívüli precizitásnak.

Az Építőgép 2017 Kiállításon a fiatal közönség sem fog unatkozni. Az önmagában izgalmas, hatalmas erőgépek és a szerethető minikotrók munkájának megtekintésén túl a gyerekek saját készítésű rajzzal nevezhetnek be az "Én és a gépem" rajzversenyre. Mindenki megalkothatja a kedvenc építőgépét. A színes rajzokat zsűrizik, és a nyereményeken felül a rajzokból kiállítást is rendeznek.

Az ÉBSZ-ről
Az Építőgép-Forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége 2005-ben jött létre, jelenleg 24 tagvállalata van. Az érdekképviseleten túl szakmai, etikai normák kidolgozásával, a tagok együttműködésének koordinálásával, rendezvények szervezésével, piaci segítségnyújtással foglalkozik. A nagy nemzetközi gyártó- és forgalmazó cégek mellett hazai vállalatok is képviseltetik magukat a szövetségben. Tagvállalataik összforgalma eléri az évi 20 milliárd forintot, amely további több százmilliárd forintot generál, elsősorban az építőiparban és a mezőgazdaságban. Az újgép forgalmazás szegmensben a tagok a piac 95%-át fedik le. A Szövetség a magyar gazdaság megkerülhetetlen és biztos szereplője.  

www.ebszkiallitas.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Kiállítás, konferencia ; - ÉBSZ Építőgép Kiállítás


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;