Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens Healthineers először használja a TrueFusion alkalmazást a strukturális szívbetegségek kezeléséhez


2017.10.06
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Healthineers bemutatta TrueFusion1 elnevezésű termékét, ami az ACUSON SC2000 kardiovaszkuláris ultrahang rendszer új, 5.0 változatának egy alkalmazása, integrálva az ultrahangos és angiográfiás képeket.

Ezek az egyesített képek felhasználhatók arra, hogy irányítsák a szívspecialista csoportokat a strukturális szívbetegségek kezelése során. A TrueFusion-hoz hasonló átfogó képalkotó alkalmazásokkal, valamint a laboratóriumi és ágy melletti diagnosztikai megoldásokkal, a terápiát irányító eszközökkel, az informatikai technológiával és szolgáltatásokkal a Siemens Healthineers olyan innovációkat valósít meg, melyekkel javíthatók az eredmények és csökkenthetők a költségek a kardiovaszkuláris ellátásban.

A kommunikáció és a vezérlés tökéletesítése szívsebészeti beavatkozásoknál TrueFusion használatával, ami egy valóban integrált megoldás, ahol az ACUSON SC2000 kardiovaszkuláris ultrahang rendszer ultrahangos jelzői és szívbillentyű modelljei röntgenképekre helyeződnek, fokozhatja a hatékonyságot és esetlegesen csökkentheti a besugárzási dózist, az alkalmazott kontrasztanyag mennyiségét, valamint a beavatkozás időtartamát.

Egyesített képalkotás strukturális szívbetegségek esetén használt eljárásoknál

A strukturális szívbetegségek kezelési alternatívái gyors fejlődést mutatnak. Ezeknél a minimálisan invazív eljárásoknál egyre nagyobb szerepet kap a több modalitású képalkotás és a multidiszciplináris (több tudományágat lefedő) klinikai csapatok alkalmazása. A strukturális szívbetegségek megbízható diagnosztizálása és ezeknek a bonyolult beavatkozásoknak a végrehajtása érdekében az orvoscsoportoknak részletes, valós idejű képalkotási információkra van szükségük - különösen valós idejű lágyszövet és véráramlás adatokra az echo-kardiográfiai eszközből és kétdimenziós képinformációkra a röntgenberendezésből -, amelyek egyetlen nézetben láthatók a közös orientáció céljából.

Az egyesített képek iránti igényt kielégítve az új TrueFusion alkalmazás anatómiai és funkcionális jelzéseket, valamint szívbillentyű modelleket küld az ACUSON SC2000 valós volumenű, nyelőcsőn át levezetett szívultrahang (TEE) szondájából egy PURE angiográfiás rendszerrel ellátott Artis berendezés felé, az ultrahangos információkat az élő röntgenképekkel átlapolva, és ennek segítségével jól irányíthatók a strukturális szívbetegségeknél alkalmazott eljárások. Azzal, hogy a gépesített, öntanuló szonda-detektálás és az automatizált bejegyzés frissítések révén az Artis röntgenképek és az ACUSON SC2000 ultrahangos felvételek együttes regisztrálását közvetlenül és problémamentesen beillesztik a munkafolyamatba, a TrueFusion lehetővé teszi a klinikai csapatok számára azoknak a lágyszövet alapú struktúráknak a meghatározását, amelyeket közvetlenül az integrált ultrahang rendszer szolgáltat. A TrueFusion használata nem csak azt eredményezi, hogy javul a kommunikáció a szívultrahang vizsgálatot végző és a beavatkozó orvosok között, és a korábbinál intuitívabb anatómiai irányítás valósítható meg a nagy kihívást jelentő eljárások során, de a klinikai csapatok esetleg csökkenthetik a kontrasztanyag mennyiségét és az eljárás időtartamát, valamint a páciens és az orvosok sugárterhelését is.

"A kardiovaszkuláris betegségek diagnosztizálására, gyógyítására és utókezelésére szolgáló eszközök egyik legszélesebb portfóliójával a Siemens Healthineers segít abban, hogy a beteggondozás klinikai folyamatai során jobb eredményeket érjenek el" - jelentette ki Philipp Fischer, a Siemens Healthineers kardiológiai részlegének vezérigazgatója. "A strukturális szívbetegségek kezelése során alkalmazott, gyors ütemben megjelenő újszerű eljárásokhoz és eszközökhöz mi biztosítjuk az adatoknak és képeknek azt az integrációját, ami a klinikai döntéstámogatáshoz és a valós idejű terápiás irányításhoz szükséges."

1 A TrueFusion olyan munkafolyamatot reprezentál, melynek elemei a syngo TrueFusion (syngo X munkahely) és a TrueFusion ultrahang-röntgen irányító eszköz (ACUSON SC2000 ultrahang rendszer, PRIME /legjobb minőségű/ változat).

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; - Siemens


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;