Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Weldex 2017, Moszkva


2017.10.25
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Hagyományosan Moszkvában a „skolniki“ kiállító centrumban rendezték a 17. WELDEX kiállítást a hegesztő anyagok, technológiák és felszerelések nagy seregszemléjét, melyen az igm Robotersysteme AG kiállitási standja ismét komoly érdeklődést mutatott a látogató szakemberek körében.

A kiállítás vendégei megcsodálhatták a RTi 467-S robottal működő komplett rendszert, információt kaphattak a legújabb fejlesztésű LinRob lienáris hegesztő robotokról, valamint az RTM mobil hegesztő robotról is. A kiállított berendezések iránt nagy volt az érdeklődés a hegesztő szakembereknél, akiket kérdések esetén munkatársaink szívesen tájékoztattak és egyben különböző üzemi feladatokra is megoldást nyújtottak.  

A Weldex vásár nemcsak új kapcsolatok kiépítésre és potenciális partnerek megismerését szolgálta, meglévő partnereinkkel is tudtunk beszélgetni és a kapcsolatot ápolni.

Minden kedves látogatónknak köszönjük a standunkon mutatott érdeklődést és jövőre is örömmel várjuk látogatásukat Skolnikiben, ahol ismét bemutatjuk legújabb fejlesztéseinket!

www.igm-group.com    


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.