Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Automatizált minőségi hegesztés biztonságos targoncaüzemhez a bajor Jungheinrich Művekben


2017.11.13
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A moosburgi Jungheinrich Művekben emelő- és raktári targoncák, továbbá más rendszerű ipari járművek legfontosabb acélszerkezeti egységeit igm hegesztőrobotokkal gyártják.

A hamburgi Jungheinrich AG bajor gyártói telephelyeinek moosburgi „törzsüzemében“ ellensúlyos emelőtargoncákat gyártanak. Az  iparterületen lévő „Degerpoint“ üzemben belső logisztikai feladatokra alkalmazott sepciális ipari járműveket építenek. A nemrég négy évessé vált degerpointi Jungheinrich üzem jelenleg a legmodernebbnek számít a raktári és más speciális targoncák területén.

Az igm Robotersysteme AG több mint 30 éve szállít gyártói robotcellákat Moosburgba. A törzsüzemben jelenleg 22 hegesztő robotcellával dolgoznak, ahol a robotok egyfelől önállóan termelnek, vagy „kéz a kézben“ összedolgoznak. Degernpointban 11 hegesztőrobottal folyik a gyártás.

A korszerű gyártás szinten tartása és az üzemi folyamatok fejlesztése érdekében az elmúlt év végén és 2017 elején három új igm hegesztő robotcella került telepítésre. A cég ezzel a robottechnika folyamatos fejlesztési célkitűzéseinek is megfelelt. Ezen robotcellák az optimális hegesztési pozició és varratelérhetőség érdekében 14 tengellyel (robot+manipulátor) rendelkeznek. Néhány robot a legújabb pisztolycserélő rendszerrel is felszerelt, amellyel szignifikánsan csökkent a hegesztési idő. A több helyen is alkalmazott kéthuzalos Twin (Tandem) hegesztéssel az eddigiekhez képest mintegy 70%-al nagyobb termelékenységet tudnak biztosítani.

www.igm-group.com  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.