Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Fabtech Chicago 2017


2017.11.16
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az idei Fabtech szakvásárt az Amerikai Egyesült Államokban Chicagoban 2017 november 6-9. között a McCormick Convention Centerben rendezték. Az igm idén egy RRMK kompakt hegesztő cellát 7 tengelyes RTE499 hegesztőrobottal és 1 tonna max. terhelhetőségű RP2 forgató-billentő manipulátorokkal állított ki.

Továbbá bemutatásra került egy RSX rendszer is integrált L - manipulátorral és 8 tengelyes hegesztőrobottal.

A 7 és 8 tengelyes robotok képességei és a külső tengelyekkel történő egyidejű mozgások révén a bemutatók vonzották a látogatókat és nagy érdeklődésre tartottak számot. A látogatók érdeklődéssel figyelték a különböző leélezésű geometriával rendelkező kiállított munkadarabot, melyet iBS leélező berendezéssel gyártottunk.

Az ipar legkülönböző területéről érkezett szakemberek, pl. bányászat, építőipari gépgyártók, hajóipari, stb. képviselők látogatták meg standunkat. Ezen területeken új üzleti kapcsolatok is születtek, de a meglévő partnereinkkel is hasznos szakmai tárgyalásokat folytattunk.

Köszönjük az érdeklődők szakemberek és meglévő partnereink megtisztelő látogatását és örülünk a viszontlátásnak a 2018 évi Fabtech vásáron Atlantában.

www.igm-group.com   


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.