Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens új Neozed biztosító aljzatokat fejlesztett ki


2017.12.01
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens új foglalatokat fejlesztett ki a Neozed biztosítókhoz, egy- és három-pólusú kivitelben, D01 és D02 méretben. A hőálló műanyagból készült új aljzatok a meglevő Siemens szerkezeteket fogják kiváltani.

Nyolc új változatot fejlesztettek ki 16 A és 63 A névleges áram erősségre. A kompakt készülékek  rendkívüli biztonságot nyújtanak , és az újfajta csatlakozóknak köszönhetően elosztóberendezésbe könnyen beépíthető . Most első ízben a szerkezeteket LED kijelzőkkel látták el, amelyek világosan jelzik, hogy túlterhelés vagy rövidzár miatt kioldott-e a biztosító, és ki kell-e azt cserélni.

A Neozed biztosító rendszert elsősorban elosztószekrényeknél  és ipari kapcsoló-berendezésekben használják. A rendszer otthoni telepítésre is megkapta a jóváhagyást. Az új biztosító aljzatok kifejlesztése során a biztonság és könnyű telepíthetőség volt a fő követelmény. Az új aljzatok kellően védettek véletlenszerű érintés ellen, mivel a csatlakozókat műanyag borítás fedi. Ez megkönnyíti a telepítésüket is, hiszen nincs szükség kiegészítő biztonsági burkolat  alkalmazására. Emellett a csatlakozókat  áttervezték, és két-keretes változattal helyettesítették, amellyel a vezeték a gyűjtősínhez csatlakoztatható. Ez azt jelenti, hogy két vezeték is beköthető. Az aljzatok hőálló műanyagból készülnek, ami garantálja a biztonságos működést nagy áramterhelések és magas környezeti hőmérsékletek esetén.

Kábeleknél, gépeknél és berendezéseknél a biztosítók optimális védelmet nyújtanak túlterhelések és rövidzárak ellen. Annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék például egy rövidzár hatását, a biztosítók garantálják a biztonságos és gyors lekapcsolást. A Siemens minden alkalmazási területre kínál biztosítókat, ideértve a megszakítókat, valamint elektromos védelmi készülékeket a gépekhez és berendezésekhez.

www.siemens.hu 


NEWS: ; Műanyag ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.