Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az ECR 2018 konferencián a Siemens Healthineers bemutatta az Acuson Juniper következő generációs ultrahang rendszert


2018.03.09
Forrás: Siemens, Hírek
- A kibővített alkalmazási skálával rendelkező és még könnyebben használható rendszer egyenletesen jó teljesítményt kínál

- Kevés helyet foglal el, ami megkönnyíti a mozgatását az összes klinikai osztályon1

Az Európai Radiológiai Társaság (ECR) 2018. évi kongresszusán a Siemens Healthineers bemutatta az Acuson Juniper nevű termékét. Ez speciális alkalmazásokra is használható, továbbfejlesztett képalkotó teljesítménnyel rendelkező új ultrahang rendszer, amit könnyű súly és ergonomikus konstrukció jellemez, tökéletes irányíthatósága pedig lehetővé teszi, hogy a klinikai területek széles skálája esetén használják. Kis mérete ellenére az Acuson Juniper teljesítőképessége nem csökken, így nem csupán hatékony, hanem rugalmas konstrukciójú rendszer áll a szolgáltatók rendelkezésére.

A Siemens Healthineers a tervezés során figyelembe vette attól a 365 résztvevőtől érkezett visszajelzést, akik véleményükkel hozzájárultak az eddigi legszélesebb körű ultrahang projekt formálásához. Ez a közös erőfeszítés biztosítja, hogy az Acuson Juniper kielégíti a mai egészségügy változó igényeit. A rendszert sokoldalúsága és illeszthetősége ideális eszközzé teszi a páciensek különféle anatómiai és élettani jellemzőinek vizsgálatára. A betegek véleményére és együttműködésére támaszkodva az ügyfelek testre szabhatják az Acuson Juniper rendszerét a klinikai munkafolyamatok tökéletesítése érdekében.

Az egészségügyi szektorban tapasztalható változások miatt a szolgáltatóknak szükségük van egy olyan rugalmas és sokoldalú ultrahang rendszerre, mint az Acuson Juniper” - mondta Robert Thompson, a Siemens Healthineers ultrahang részlegének vezetője. “Ez a legújabb példa arra, miként követi a Siemens Healthineers az egészségügy területén megfigyelhető irányzatokat, a betegellátás átalakításával kellemesebb élményt kínálva a páciensek számára."

Kategóriájának legkisebb méretű és legkönnyebb rendszereként az Acuson Juniper gyakorlatilag bármilyen vizsgálati környezethez illeszthető és könnyen kezelhető anélkül, hogy kompromisszumra lenne szükség a teljesítőképesség vonatkozásában. A csupán néhány másodperces kikapcsolási és bekapcsolási idő lehetővé teszi a klinikai felhasználók számára, hogy a kórházon belül egy másik helyre vigyék át a rendszert a páciensekre fordított idő csökkentése nélkül. Mivel különféle klinikai osztályok igényeinek kielégítésére tervezték, a rendszer rugalmas, intuitív és testre szabható billentési beállításokkal működtethető. Az osztályok közötti szállítást követően a rendszer gyorsan és könnyen használatra kész állapotba hozható az öt aktív vizsgálófej portnak köszönhetően.

Az Acuson Juniper LED kijelzője és érintőpanelje a legnagyobb méretű ebben a termékszegmensben.1 A rendszer két szabványos USB portja lehetővé teszi a képek gyors elektronikus átvitelét a páciensek irányába, így nincs szükség kinyomtatott dokumentációra. Az is kellemesebb élményt biztosít a páciensek számára, hogy az Acuson Juniper 40 százalékkal csendesebb, mint kategóriájának egyéb ultrahang rendszerei. Ráadásul egy védőfólia is rendelkezésre áll a rendszer billentyűzetéhez, megkönnyítve a vezérlő szerkezetek leolvasását és használatát a műtőhöz hasonló steril környezetben. Ez a védőburok fertőtleníthető az újbóli felhasználás érdekében.

Kis külső méretek, nagy belső teljesítőképesség

A kis méretére rácáfoló képalkotó teljesítményű Acuson Juniper teljesen új képalkotási platformmal rendelkezik, melyet már a kezdetektől a felhasználói igények szem előtt tartásával terveztek. Az új felhasználó oldali egységnek köszönhetően kivételesen érzékeny és specifikus a rendszer, a széles dinamikatartomány pedig lehetővé teszi a szövetek tökéletesebb megkülönböztetését. Az új jelfeldolgozó egység csökkenti a vizsgálófej és a páciens mozgásából adódó nemkívánatos hatásokat és alkalmas a képi információk gyors gyűjtésére. Az új kiszolgáló oldali szerkezettel, mely új mérőcsomaggal is rendelkezik, speciális elasztográfiás képek készíthetők. A több osztályon történő használatra tervezett Acuson Juniper berendezéshez 16 vizsgálófej választható; speciális képalkotó alkalmazásokkal testre szabható oly módon, hogy használni lehessen a radiológiai és intervenciós radiológiai, urológiai, kardiovaszkuláris, ortopédiai és szülészeti / nőgyógyászati vizsgálatoknál egyaránt.

1 Az állományra vonatkozó adatok

www.siemens.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; - Siemens


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;