Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Termelékenyebb hegesztés kompakt cellákhoz


2018.02.20
Forrás: FANUC, Sajtóközlemény
Luxemburg, Echternach – Az új, hosszú karú ARC Mate 100iD/10L hegesztő robot megérkezett.

Az egyik legújabb kiegészítése a FANUC széleskörű hegesztő megoldásainak, az ARC Mate 100iD/10L robot vásárlói számára nagyobb munkaterületet biztosít, kiemelkedő tengelysebességgel és nagy precizitással.

Ideális kompakt robotcellákban való munkavégzésre, mivel a karcsú dizájnú ARC Mate 100iD/10L kis talapzaton helyezkedik el és akár szögben döntve is felszerelhető. Maximalizálja a rugalmasságot és alkalmazási lehetőségek új kínálatát tárja fel, további szerszámok és hegesztőpisztolyok mozgatásával, melyek akár 10 kg-t is nyomhatnak.

Az ARC Mate 100iD/10L -t - kategóriáján belül egyedülállóan kiemelkedő tengelysebesség és precizitás jellemzi. Különös tekintettel a szűk telepítésekre, ez a rendkívül sokoldalú robot viszonylag nagy munkadarabokat tud hegeszteni, köszönhetően a nagyon hosszú kinyúlásnak. A még nagyobb rugalmasság érdekében telepíthető fejjel lefelé is vagy szögben szerelve”, mondja Matteo Ferrari, Robot Termékmenedzser a FANUC Europe-nál. “.

Kimondottan hegesztő alkalmazásokra tervezve, az ARC Mate 100iD/10L egy teljesen integrált tömlőcsomaggal jelenik meg. Egyszerű és megbízható vonalvezetéssel rendelkező érzékelő vagy kamera kábelek, levegő tömlők és minden egyéb felhasználói segédprogramok/segédberendezések, eszközök, a robot üreges karján, csuklóján és testén keresztül vannak elvezetve. Ez a megoldás teljesen eltűnteti a külső kábeleket és megakadályozza a perifériás berendezésekkel való interferencia esélyét. A belső kábelelvezetés könnyebbé teszi az integrációt és megnöveli a kábelek élettartamát, csökkentve az állásidő kockázatát..

Azért, hogy megelőzze a hegesztés során fellépő fröcskölést és könnyebbé tegye a karbantartást, az ARC Mate 100iD/10L sima felülettel és nagyon kevés kiálló résszel rendelkezik. Mint minden FANUC robot, az ARC Mate 100iD/10L különféle intelligens funkciókat támogat, beleértve a beépített szabadalmaztatott FANUC iRVision rendszert. Mi több, egy széleskörű szoftver választék is hozzáadható a robothoz, mint ahogy a külön biztonsági funkciók is, valamint a FANUC Dual Check Safety (kettős biztonsági kontroll). A ROBOGUIDE offline PC eszköz szimuláció segít bővíteni a cella kialakítását és tökéletesíti a mérnöki
folyamatokat.

A FANUC-ról About FANUC

FANUC Corporation egy világvezető beszállító a gyártásautomatizálási megoldások, CNC vezérlések, ipari robotok és szerszámgépek (ROBODRILL, ROBOSHOT, ROBOCUT) tekintetében. Az 1956-os alapítása óta a FANUC úttörő a CNC eszközök fejlesztésében. Több, mint 252 irodával világszerte és 6.500 alkalmazottal a FANUC teljes körű szolgáltatást nyújt partnerei számára.

www.fanuc.eu  


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; FANUC

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.