Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Gyorsabb, precízebb működés kisebb helyigénnyel


2018.02.26
Forrás: FANUC, Sajtóközlemény
Luxemburg, Echternach – A FANUC bevezeti az új, M-10iD/10L hosszú karú 6-tengelyes ipari robotját. Egy izgalmas, új kiegészítése a FANUC már így is nagy ipari robot családjának.

Az M-10iD/10L robot az ügyfelek számára nagyobb munkadarabok kezelésének a lehetőségét ajánlja, nagyobb munkafelületen. Ez kiegészül kiváló tengelysebességével és a kategóriáján belül már megszokott precizitásával.

Kompakt és karcsú kialakítású, hogy szűk helyeket érjen el a szerszámgépekben és a szerszámbefogókon. A karcsú dizájnú M-10iD/10L ideális megoldást kínál a gyártósori alkalmazások számára, ahol igazán szűk helyen kell dolgozni. Annak érdekében, hogy maximális precizitást biztosítson, a robotnak nagyon merev kart alakítottak ki, és a munkaterület igényeinek függvényében számos különböző pozícióban szerelhető fel.

Kimondottan szűk telepítésekre tervezve, ez a rendkívül sokoldalú robot ideálisan alkalmas viszonylag nagy darabok megmunkálására, köszönhetően a hosszú kinyúlásának. Telepíthető fejjel lefelé vagy szögben szerelve is a lehető legnagyobb rugalmasság érdekében”, mondja Matteo Ferrari, Robot Termékmenedzser a FANUC Europe-nál.“.

Annak érdekében, hogy megakadályozza a beszorulást és az interferenciát, érzékelő, kamera kábelek, levegő tömlők és más segédberendezések vannak elvezetve a robot üreges karjában, csuklójában és testén keresztül. Teljes mértékben integrálva a tömlőköteget, ami egyszerűbb integrációt eredményez, ezáltal megnövelve a kábel élettartamát és csökkentve az állásidő kockázatát. Azért, hogy minimalizálja a szennyeződés és a por felgyülemlését, az M-10iD/10L is sima felületekkel jelenik meg.

Szokás szerint az M-10iD/10L számos intelligens funkciót támogat, beleértve a beépített, szabadalmaztatott FANUC iRVision rendszert. A szoftver választékok tartalmazzák a FANUC Dual Check Safety-t (kettős biztonsági ellenőrzés), mint ahogy egy sor más hasznos kiegészítést. Azért, hogy tökéletesítse a cella kialakítását és a mérnöki folyamatok hatékonyságát, az M-10iD/10L egyaránt modellezhető a ROBOGUIDE offline szimulációs PC szoftvert használva.

A FANUC-ról

FANUC Corporation egy világvezető beszállító a gyártásautomatizálási megoldások, CNC vezérlések, ipari robotok és szerszámgépek (ROBODRILL, ROBOSHOT, ROBOCUT) tekintetében. Az 1956-os alapítása óta a FANUC úttörő a CNC eszközök fejlesztésében. Több, mint 252 irodával világszerte és 6.500 alkalmazottal a FANUC teljes körű szolgáltatást nyújt partnerei számára, legyen szó értékesítésről, műszaki támogatásról, logisztikáról vagy ügyfélszolgálatról.

www.fanuc.eu   


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; FANUC

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.