Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Hegesztőrobotoknál az igm nyerte el a “Customer Satisfaction Brand” („Vevői Elégedettség Védjegy“) díjat Kínában


2018.06.22
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A Pekingi Hegesztési és Vágás Kiállítás alkalmából Kína Dongguan Guangdongban rendezte meg a 2018 évi Hegesztő Piaci Fórumot.

Ezzel egyidőben kihirdették a negyedik körkérdés eredményét, melyet hegesztő és vágási szakemberek körében végeztek el.

A tanulmányt a „Metalworking Magazine“ szakfolyóirat kilenc hónapos megkérdezési munkája alapozta meg, ahol a mintegy 8000 érvényes kérdőív kiértékelését egy szakértői bizottság végezte el.

igm ebből az alkalomból megkapta a megtisztelő „User Satisfactory Brand“ („Vevői Elégedettségi Védjegy“)  kitüntetést. Ezen elismerés azon cégek elégedettségét mutatja, melyeknél az igm az elmúlt öt évben jelentős támogatást nyújtott a hegesztési és vágási piacon.

Az igm csaknem 30 éve van jelen a kínai piacon a vasútgyártásban, az építőiparban és számos más ipari területen. Ennek eredményeként nagy tapasztalatot szerzett a kínai piacon a hegesztőrobotok alkalmazásában és továbbra is biztosítja a folyamatos innovációt és a megbízható szolgáltatásokat.

Az igm Robotic System Co. Ltd. a kínai piacon Pekingben saját üzemével és irodájával, valamint  a Qingdao, Changchun, Xuzhou, Changsha és más régiókban taláható értékesítő és szerviz telephelyein dolgozó szakembereivel gondoskodik a magasfokú vevői elégedettségről.

Hálásak vagyunk minden egyes vevő bizalmáért és örömmel teli várákozással tekintünk előre az előttünk álló hosszú közös útra!

www.igm-group.com  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ingatlan, építőipar ; Ipari hírek ; Business ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.