Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Building Robotics megvásárlásával a Siemens digitális portfoliója a Comfy alkalmazással bővül


2018.07.20
Forrás: Siemens, Hírek
A kényelmes és hatékony munkahelyek megteremtését elősegítő alkalmazások terén piacvezető Building Robotics Inc. megvásárlásával az intelligens épületmegoldásokat kínáló Siemens Building Technologies divízió újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett.

Az oaklandi (Kalifornia) székhelyű startup vállalkozás piacvezető helyét egy egyszerűen kezelhető alkalmazásnak köszönheti, amelynek segítségével az emberek kényelmesen vezérelhetik a környezetükben található eszközöket. A Building Robotics Inc. mára sokak számára egyet jelent vezető termékükkel, a Comfy alkalmazással.
 
Ezzel a lépéssel tovább erősítjük az intelligens épületek szegmensében elért vezető pozíciónkat” – mondta Matthias Rebellius, a Siemens Building Technologies vezérigazgatója. „A Comfy alkalmazással olyan kényelmi szolgáltatásokat tudunk nyújtani az irodaépületek felhasználói számára, amelyek révén egyszerűsödik az épülettel való interakció, nő a hatékonyság és a munkavállalói elkötelezettség.
 
A Comfy alkalmazás segítségével a Siemens Building Technologies összekapcsolja az embereket, helyeket és rendszereket, és az épület középpontjába az embert helyezve páratlanul kényelmes munkahelyi környezetet teremt. A Comfy közvetlenül integrálható a már meglevő épületautomatizálási, számítástechnikai és IoT rendszerekhez, egyetlen intuitív alkalmazás révén intelligens automatizálást és irányítást tesz lehetővé. Az intelligens technológiák mára a modern irodák elengedhetetlen kellékévé váltak. A Comfy segítségével a munkavállalók közvetlenül állíthatnak a hőmérsékleten, világításon, tárgyalókat és asztalokat foglalhatnak, és véleményt írhatnak helyükről.

A Comfy alapjaiban változtatja meg az ember és iroda kapcsolatát” – mondta Andrew Krioukov a Building Robotics Inc. alapítója és vezérigazgatója. „Az épületmegoldások terén globális piacvezető Siemensszel együttműködve új lehetőségek nyílnak meg számunkra, hogy az alkalmazás funkcióit bővíthessük, növelhessük a nyílt protokoll ökoszisztémát és több felhasználót érjünk el világszerte."

A 2012-ben létrejött Comfy csapata a gépi tanulás, UX design és vállalati szolgáltatások terén szerzett szaktudásra alapozva fejleszt szoftvermegoldásokat létesítménykezelők és felhasználók számára. A startup társaság ügyfelei között az USA-ban, Ausztráliában, Szingapúrban és Indiában működő, vezető cégek találhatók.

A megvásárlást követően a Robotics Inc. a Siemens Industry Inc. százszázalékos tulajdonú leányvállalataként működik tovább, gyártófüggetlen platformszolgáltatóként. A céget továbbra is a két alapító – Andrew Krioukov vezérigazgató és Stephen Dawson-Haggerty műszaki igazgató – irányítja majd. A felek megállapodtak, hogy a tranzakció pénzügyi részleteit nem hozzák nyilvánosságra. Az ügylet lezárására várhatóan 2018 harmadik negyedévében kerül sor.

További információk a #CreatingPerfectPlaces vonatkozásában az alábbi linken találhatók: www.siemens.com/perfect-places
 
További információk a Building Robotics Inc-ről a www.comfyapp.com oldalon találhatók.

www.siemens.hu  


Cégfelvásárlás ; NEWS: ; Robot, automatika ; Mesterséges intelligencia ; IT, informatika ; Ingatlan, építőipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.