Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

DNV tanúsítványt kaptak a Siemens síncsatornák


2018.10.12
Forrás: Siemens, Hírek
A hamburgi nemzetközi szélenergia kiállítás és vásár alkalmával a Siemens Sivacon 8PS termékcsaládjának tokozott síncsatorna rendszere elnyerte a DNV GL tanúsító szervezet tanúsítványát.

A CS-03832 megfelelőségi nyilatkozat szerint az LDM rendszer magas szintű biztonsági és megbízhatósági normáknak felel meg. A tokozott síncsatorna rendszerek különösen nagy áramerősség esetén jelentenek kiváló alternatívát a vezetékes szerelések mellett. A nagyon szűk helyekre is beszerelhető síncsatornák magas szintű rendelkezésre állást és kis karbantartást igényelnek. PVC- és halogénmentes kialakításúak, és működés közben alacsony szintű tűzveszélyt jelentenek. A rendszerek tömör alumíniumot használnak vezetőérként, mivel ez sokkal olcsóbb, mint a kábelekben alkalmazott réz. Emellett a használat utáni újrafeldolgozása is könnyű.

A minőségbiztosítással és kockázatkezeléssel foglalkozó DNV GL tanúsítási és független szakértői tanácsadási szolgáltatásokat kínál az olaj- és gázipar, az energiaágazat és a hajózási ipar számára. Az élet-, vagyon- és környezetvédelem céljától vezérelve a DNV GL arra ad lehetőséget a vállalatoknak, hogy javítsák tevékenységük biztonságát és fenntarthatóságát.

A Sivacon 8PS portfolióhoz tartozó tokozott síncsatorna rendszereket már évek óta sikerrel alkalmazzák a szélturbinákban. Az LDM-P tokozott síncsatorna rendszer most került be a termékcsaládba. A rendszer naperőművekben való használatra szolgál, ahol nagyon kis helyen történik rendkívül nagy energia továbbítása. Ezen a területen különösen látványosak e technológia előnyei a vezetékes megoldásokhoz képest. Ilyen előny például a gyors tervezés és szerelés akár 7 000 amperes áramerősségig, illetve az egyszerű adaptáció az olyan többi szükséges termékhez, mint az inverterek és transzformátorok. A tervezési fázisban a Siemens átfogó támogatást biztosít, és lehetővé teszi az integrált és ezért nagyon hatékony áramelosztást az ügyfelek számára.

A síncsatorna rendszerekkel kapcsolatos további információk itt találhatók:
www.siemens.com/busbar 

www.siemens.hu    


NEWS: ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.