Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az ágazatvezető digitális innovációs platform bővítése: a Siemens lezárta a mendix megvásárlását


2018.10.12
Forrás: Siemens, Hírek
Alig nyolc héttel az ügyletnek a vállalati Vision 2020+ stratégia részeként történt bejelentése után a Siemens a október 1-én lezárta a mendix megvásárlását.

Mivel egyre több vállalat kívánja digitalizálni műveleteit, az üzleti alkalmazások iránti igény jóval gyorsabb növekedést mutat, mint az informatikai szervezetek fejlesztési kapacitása. Az okos alkalmazások iránti üzleti igény és a megfelelő fejlesztési kapacitások között meglévő rés példátlan mértékű keresletet jelent a magas termelékenységű low-code platformok iránt. A mendix megvásárlásával a Siemens belépett a low-code alkalmazások gyorsan növekvő piacára, és új beruházásokkal kívánja kiaknázni a mendix piacvezető pozícióját úgy a megvásárolt cég meglévő ügyfelei, mint a Siemens ügyfelei körében.

A leginnovatívabb és legnyíltabb low-code felhő platform terén meglévő hírnevünkre alapozva a Siemens folytatni fogja a mendix független go-to-market műveletei, termék ütemezése, illetve fejlesztői és márkaközössége tekintetében megkezdett beruházásokat” – jelentette ki Derek Roos, a mendix társalapítója és vezérigazgatója. „Platformunk továbbra is ágazattól és ökoszisztémától független marad. A SAP és az IBM céggel az ágazatban elsőként megkötött partnerségünk alapján még differenciáltabb szoftvermegoldásokat dobunk majd piacra azáltal, hogy ötvözzük a mendix platformját és a Siemens mélyreható vertikális szakértelmével.”

Emellett a Siemens átfogó Digitális Vállalat szoftvercsomag, a mendix low-code alkalmazásfejlesztés és a MindSphere IoT ökoszisztéma egyesített piaci megjelenése valódi innovációs platformot teremt a kis és nagy szervezetek számára műveleteik digitális átalakításához. Ily módon az ügyfelek több integrált, mégis nyitott, kategóriaelső technológia útján tehetik tevékenységükhöz általánosan elérhetővé és felhasználhatóvá a gyártási és termékinformációkat, így biztosítva a gyártási és termékadatok létrehozását, kezelését, szervezését és megtekintését.

Az ügyfelek ezzel az IoT, felhő és Digitális Vállalat szoftver szakértők legnagyobb nyitott ökoszisztémájához, ezzel együtt pedig az alkalmazások, fejlesztői közösségek, professzionális szolgáltatási ismeretek, illetve világelső tudományos és kutatási kapcsolatok legnagyobb gyűjteményéhez kapnak hozzáférést.

A Siemens ügyfeleinek körében egyre inkább összekapcsolttá válnak a termékek és szolgáltatások. Intelligens eszközök és gépek milliárdjai generálnak hatalmas adatmennyiségeket, hidat építve ezzel a valódi és a virtuális világ között. Ennek a nagy mennyiségű adatnak az értékre váltása jelenti ügyfeleink számára a siker egyik kulcstényezőjét” – szögezte le Klaus Helmrich, a Siemens AG igazgatósági tagja. „A Siemens további beruházásokat végez a digitális innovációs platform kapcsán, így segítve ügyfeleinket a gyártási és termék innovációk tervezése, optimalizálása, kiépítése és gyorsítása terén. Sikerült összehoznunk és egy együttműködési platformon keresztül összekapcsolnunk az innovációs folyamat fő területeit, továbbá az IoT kiaknázásával digitális visszacsatolási spirált biztosítunk és az egész rendszert felhőn tesszük elérhetővé.

A mendix része a Siemens Digital Factory divízióhoz tartozó szoftverüzletnek, és a mendix platform más Siemens vállalkozások esetében is az új szoftvermegoldások megjelenítését segítő standard low-code platformként lesz alkalmazva.

www.siemens.hu   


Cégfelvásárlás ; * NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.