Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Mindenhol jó, de a legjobb bárhol – Volkswagen California Balaton Edition


2018.09.24
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
¤ Különlegesség a magyar piacra: California Balaton Edition
¤ Magyar balatoni kempingezési szokások és hagyományok által inspirálva
¤ Rengeteg praktikus felszereltség egy csomagban

Budapest, 2018. szeptember 22. - A Volkswagen T6 California Balaton Edition akciós
felszereltségével és árazásával kifejezetten a magyar ügyfeleknek készült, így a 30 éves ikon, a California már hazánkban is elérhető. A Balaton Edition hétszemélyes, teljes értékű lakóautó, ami a hétköznapokban is úgy használható, mint egy magas felszereltségű kisbusz, például egy Multivan.

A California sikertörténete 30 évvel ezelőtt indult, fejlesztése a Westfalia modellel együtt történt. Alapját a Transporter harmadik generációja adta és kezdetben Rheda-Wiedenbrückben készült. A Volkswagen California Balaton Edition a magyar pénztárcára szabva rendelhető, így igen kedvező áron kerül a magyar piacra. A California Balaton Edition a Beach alapmodellre épül, de a sok extrával egy kedvező ár-érték arányú, kiváló felszereltségű lakóautóként kerül a hazai vásárlók elé.

Külső forma – A hippi elődök emlékezete

A modell büszke lehet elődeire, amelyek a hatvanas-hetvenes évek hippi mozgalmának ikonjává váltak. Az első és második generációs California lakóautók a Woodstock korabeli amerikai szabadságkereső fiatalok, az új magyar Balaton Edition pedig a minőségi kisbuszra vágyó hazai vásárlók igényeinek megfelelően szolgálják utasaikat. A Balaton Edition napellenző oldalsátrával és 17 collos „Woodstock” nevű könnyűfém felnijével tiszteleg a hatvanas évek ikonjává vált ősök előtt.

Belső tér – Kényelem 7 személyre

A Balaton Edition 4 ülés helyett már 3 sorban elhelyezett 7 üléses kivitelben kerül a
márkakereskedésekbe, az első két sor ülései forgathatók, eltolhatók és ággyá alakíthatók, melyeknél habszivacs matrac biztosítja a pihentető alvást. A komfortot és a belső rendet szolgálja a 2 vezetőtéri ajtóhoz rögzített szemetes és a hármas üléspad alatt elhelyezkedő 3 fiók is. A Balaton Edition változatban a komfort csomaggal egy különleges, széles középkonzollal épített műszerfal is helyet kapott, italtartóval; míg az eleganciát a „Dark Silver Brushed” dekorbetét, az antracit metál színű dekorcsíkkal díszített belső elem is fokozza.

Biztonság és technika – Otthon az utakon

Ha az egész család velünk utazik, akkor jó érzés biztonságban tudni szeretteinket, és tudni, hogy autónk a bajban sem hagy minket egyedül. A Balaton Edition ezért távolságtartó automatikával kerül a márkakereskedésekbe. A rendszer nemcsak „Front Assist” és Tempomat segítségével könnyíti a vezetést, mert városi vészfékfunkcióval kiegészülve elkerülheti a koccanást alacsony sebességnél. A fáradtság érzékelő rendszer pedig segít abban, hogy meg lehessen előzni a sofőr kimerültségéből származó balesetek.

Infotainment – Szórakozás minden utas számára

A vezető és a hátul ülő utasok is egyaránt élvezhetik a Composition Media rádió hangtechnikáját, hiszen a 6,33"-os érintőképernyővel, USB csatlakozóval és mobiltelefon csatlakozóval ellátott infotainment rendszer 8 hangszóróval biztosítja a tökéletes hangzásvilágot, melyet akár a vezető is kezelhet a multifunkciós bőrkormány gombjainak segítségével.

Az autó már összeállítható a Volkswagen Haszonjárművek konfigurátorában, és a 18.389.980
forintos induló áral elérhető. A Balaton Edition a szeptember 22-i Volkswagen találkozón, a Hippifaluban mutatkozik be a nagyközönség előtt.

www.vwh.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; VW

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.