Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az Abengoa a Siemens kompresszor szerelvényét választja a nevadai, megújuló üzemanyagokat előállító üzembe


2018.11.09
Forrás: Siemens, Hírek
Az Abengoa spanyol mérnöki, beszerzési és szerelési vállalkozó a Siemenst bízta meg a Fulcrum BioEnergy Sierra BioFules Plant üzeme számára szükséges kompresszorszerelvény szállításával.

Az üzem gázosítótechnológia alkalmazásával alacsony szén-dioxid-kibocsátású üzemanyagokat fog előállítani a települési szilárd hulladékból. Az üzem a nevadai Reno mellett fog elhelyezkedni, Storey megyében, és várhatóan körülbelül 11 millió gallon bioüzemanyagot fog előállítani évente, amelyet a légiközlekedési iparág fog felhasználni.
 
A Fulcrum Sierra BioFuels Plant a települési szilárd hulladékot, amely egyébként hulladéklerakóba kerülne, alacsony szén-dioxid-kibocsátású üzemanyaggá alakítja át. Az üzemben előállított üzemanyag több mint 80%-kal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást.

A Siemens által szállított berendezések magukban foglalnak egy gőzturbinát, három szintézises Dresser-Rand DATUM gázkompresszort, valamint kiegészítő (balance of plant) berendezéseket, többek között hűtőket, szűrőket és szelepeket. A berendezést várhatóan 2019 közepén szállítják le a Fulcrum üzemébe.

A települési hulladék gázosításával nyert szintézisgázt magas hőmérsékleten kell kompresszálni. A Siemens gőzturbina által hajtott nagyteljesítményű DATUM-kompresszorok csökkentik az üzem villamosenergia-igényét.

Ezen felül a DATUM-kompresszorok moduláris konstrukciója lehetővé teszi a forgó elemek kazettaszerű egységekben történő gyors cseréjét. A moduláris konstrukciónak köszönhetően a DATUM moduljai a helyszínen is cserélhetők, általában kevesebb mint egy nap alatt – ellentétben a hagyományos konstrukcióval, amelynél több mint öt napra le kell állítani az üzemet –, és ez jelentősen csökkenti a karbantartási időt, és javítja az üzem rendelkezésre állását.

Az Abengoa azért választotta a Siemenst ehhez a fontos projekthez, mert egyedi technológiát kínálunk, és közel vagyunk a helyszínhez – nyilatkozta Matthew Chinn, a Siemens Power and Gas üzletágért felelős értékesítési alelnöke. – A DATUM-kompresszorokat a New York-i Oleanban található világszínvonalú üzemünkben fogjuk gyártani és tesztelni, ez lehetővé teszi a gyors szállítást és megkönnyíti az ellenőrzést és karbantartást.

A DATUM-kompresszorokkal kapcsolatban további információ található az alábbi oldalakon:
https://sie.ag/2uJ4bFG 
A gőzturbinákkal kapcsolatban további információ található az alábbi oldalakon:
https://sie.ag/2NZ6uxf 

www.siemens.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.