Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Volkswagen Caddy 14. Alkalommal nyerte el kategóriája első helyét


2018.11.13
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
• Ismét Volkswagen győzelem a Camion Truck&Bus magazin szavazásán
• Kategóriájában legyőzhetetlen a Caddy

Budapest, 2018. November 13. – Huszonharmadik alkalommal hirdette meg a Camion Truck&Bus magazin "Az év haszongépjárműve" pályázatot, amelyben Magyarországon bemutatott és forgalmazott haszonjárművek tizennégy kategóriában versenyeznek. Az olvasók szavazataira épülő pályázat mondhatjuk idén is a megszokott eredményt hozta az I. kategóriában, a 2,5 tonna alatti haszonjárműveknél, hiszen immáron 14. alkalommal a Volkswagen Caddy hódította el a győzelmet. A Volkswagen nagyra értékeli a díjat, hiszen azt a szaklap haszongépjárművekben szakavatott olvasói szavazták meg, és ezzel hiteles visszajelzést adtak a Volkswagen Haszonjárművek minőségéről, elismertségéről.

A 2018-as pályázat I. Kategóriájának győztese a Volkswagen Caddy 2.0 TDI SCR BMT 4MOTION változat motorterében egy két literes Euro6 környezetvédelmi besorolásba tartozó TDI motor dolgozik, (122 vagy 150 lóerős teljesítménnyel) melynek erejét az utolsó generációs 4MOTION hajtáslánc közvetíti az útra 6 sebességes kéziváltó, vagy épp a duplakuplungos DSG váltó segítségével.  A Caddy kategóriájának élmezőnyében áll a fenntartási költségek tekintetében, mely nem kis mértékben köszönető a kedvező fogyasztásának is. A Caddy szó szerint üzemeltetőjének hasznos partnere, hiszen 3,2 köbméteres rakterében akár 762 kg tömeg szállítására is képes (Maxi változat 4,2 m3 – 797 kg), illetve akár 1500 kg-os utánfutót is képes vontatni.
 
A Volkswagen Haszonjárművek
„Világszerte a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek”
A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen-csoport önálló márkájaként globálisan fejleszt, gyárt és értékesít könnyűkategóriájú haszongépjárműveket. Termékei között szerepel a Transporter, a Caddy, a Crafter és az Amarok sorozat. Ügyfeleivel konzultálva a Volkswagen Haszonjárművek színvonalas járműkoncepciókat, valamint telematikai és logisztikai megoldásokat kínál, mégpedig a természeti erőforrások kímélése és a lehető legmagasabb színvonalú gazdaságosság jegyében. A márka 2017-ben mintegy 497,900 könnyűkategóriájú haszonjárművét értékesítette, amelyek Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), és Wrześniában (Lengyelország) készültek. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte több mint 21 ezer munkatársat foglalkoztat.

www.vwh.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; VW

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.