Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Siemens-berendezést fognak használni az ADNOC milliárd dolláros kőolajfinomító-felújítási projektjéhez az Egyesült Arab Emírségekben


2018.11.23
Forrás: Siemens, Hírek
A Samsung Engineering és a McDermott International tulajdonában álló Chicago Bridge & Iron (CB&I) társaság a közelmúltban a Siemenst bízta meg az ADNOC Ruwais Refinery-West finomítóban futó, rugalmas kőolajfeldolgozást lehetővé tevő projektjéhez szükséges, 19 darab dugattyús kompresszor leszállításával.

A Samsung Engineering és a CB&I EPC szolgáltatásaikkal segítik a finomítóban a nyersolaj-feldolgozó kapacitás rugalmasságának növelését, lehetővé téve akár napi 420.000 hordó, tengeri lelőhelyekről kitermelt Upper Zakum helyi nyersolaj finomítását. A modernizálással növelhető minden egyes hordó olaj értéke, és az ADNOC többet exportálhat fő szárazföldi kitermelésű Murban minőségű nyersolajából. A projekt befejezése 2022-re várható.
 
A Siemens két 2HSE-2 gázdugattyús kompresszort, két 2HHE-VG-1 dugattyús kompresszort, három 2HSE-1 NL hidrogén recirkulációs dugattyús kompresszort, négy 4HHE-VB füstgáz dugattyús kompresszort és nyolc 4BDC-18H3 hidrogén töltőgázas dugattyús kompresszort szállít. Az API 618 szerinti ipari, dugattyús kompresszorok közismerten nagyon megbízhatóak, robosztus kialakítással és rugalmas működési tartománnyal rendelkeznek. A kompresszorok a társasági know-how segítségével fejlesztett csőhengeres kialakításúak, a legújabb tervek alapján, valamint az anyagok, szelepek és kapacitásvezérlés terén a legújabb technológiák szerint készülnek.
 
A Siemens Dresser-Rand dugattyús kompresszorai akár 10 forgattyúkaros kivitelben is elérhetőek, egyetlen forgattyúkaros vagy ellentétes-kiegyensúlyozásos formában. Minden kompresszor külön, az ügyfél egyedi igényei szerint készül, a konkrét elvárásoknak megfelelően.

Ennél a megaprojektnél azért esett ránk a választás, mert rugalmasak vagyunk a tervezés terén, képesek vagyunk mindent egyetlen forrásból biztosítani, modern kompresszortechnológiával dolgozunk, és nagyon kedvező az árazásunk” – mondta Matthew Chinn, a Siemens olaj- és gáz szegmensének új berendezésekért és vállalati ügyfélkezelésért felelős alelnöke. „Megbízható és hatékony kompresszoraink segítségével az ADNOC Refining javítani tudja működési hatékonyságát, és kapacitását rugalmasan, akár napi 420.000 hordó nyersolajra bővítheti.

További információkat a Siemens dugattyús kompresszorairól: http://bit.ly/2MI4Sdv

www.siemens.hu  


NEWS: ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.