Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Minden nemzetközi protokollnak megfelel a Budapest Airport járványkezelése


2020.12.29
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Repülőterek Nemzetközi Tanácsa (ACI) megvizsgálta a Budapest Airport járványügyi intézkedéseit, és hivatalosan is akkreditálttá nyilvánította a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret a tanács által alapított, a légiközlekedés újraindítását célzó programban.

Az elismerés azt is jelenti, hogy a repülőtér-üzemeltető a nemzetközi irányelvek alapján, folyamatosan biztosítja a repülőtéren tartózkodók egészségének védelmét, elősegítve a légiközlekedés mielőbbi helyreállítását.

Az ACI által elindított, az ICAO Tanács Légiközlekedés Fellendítési Munkacsoport ajánlásain és a Repülőterek Nemzetközi Tanácsa Légiközlekedés Újraindítási és Fellendítési irányelvein alapuló kezdeményezés annak érdekében jött létre, hogy a repülőterek körében segítse a járványügyi protokoll gyakorlati alkalmazását, elősegítve a légiközlekedési iparág mielőbbi újraindulását, továbbá lehetőséget ad arra is, hogy a csatlakozó vállalatok tapasztalatokon alapuló visszajelzésekkel segítsék a gyakorlatok hatékonyabbá tételét. 

Az akkreditáció bizonyítja, hogy a Budapest Airport a hazai és nemzetközi hatóságokkal közösen, a nemzetközi protokollnak megfelelően biztosítja az ajánlások betartását, minimalizálva ezzel a fertőzés kockázatát. A Budapest Airport már a koronavírus járvány európai megjelenésének kezdetén meghozott minden lehetséges intézkedést a repülőtéren tartózkodó utasok és a személyzet egészségének védelmében.

A repülőtér-üzemeltető folyamatosan fenntartja a repülőtéri fertőtlenítő takarítást, a személyek közötti 1,5 méteres távolság betartatása érdekében padlómatricákat, a tranzitterületen minden második ülésére pedig tiltómatricákat helyeztek ki. A személyzet számára kötelező a maszk viselése, és ahol ez megoldható volt, a Budapest Airport térelválasztó plexit telepített a személyzet és az utasok közé. A terminálokon rendszeresen fertőtlenített szellőztetőrendszer gondoskodik a megfelelő légcseréről. Az utasok számára a Budapest Airport az épület minden pontján automata kézfertőtlenítőket helyezett ki, és automaták segítségével lehetőséget biztosít az utasok számára a poggyászok önálló, emberi interakciótól mentes feladására, illetve az utasfelvétel (check-in) elvégzésére. Decemberben pedig bárki által igénybevehető koronavírus tesztközpont nyílt a budapesti repülőtér 2B Terminál érkezési szintjén. A szolgáltatás különösen nagy segítséget jelenthet az érkező, de akár az induló utasok számára is. A szűrőállomáson PCR vagy antigén gyorsteszt elvégzésére is van lehetőség.

www.bud.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;