Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Új rendszer az Ipar 4.0 kommunikációs hálózatok kezelésére


2018.11.30
Forrás: Siemens, Hírek
Bemutatkozik a Siemens NMS, az új, erős, jövőbiztos hálózatkezelő rendszer.

Segítségével a felhasználók professzionális szinten tudják majd kezelni az ipari kommunikációs hálózatokra kerülő egyre nagyobb elvárásokat, mint például az egyre nagyobb fokú hálózati működés, több adat, vagy a hálózati struktúrák komplexitása. A szoftverrel 50 - 12.500 tagból álló hálózatokat központosítva lehet konfigurálni, kezelni és ellenőrizni a nap minden percében. Elősegíti az előretekintő tervezést, a gyors válaszidő pedig megakadályozza a lehetséges hibákat, következésképpen növeli a produktivitást. A szoftver minden iparágban alkalmazható.
 
A Sinec NMS kifejezetten nagyfokú átláthatóságot biztosít az ipari hálózat teljes architektúrájában. Az új komponensek könnyen integrálhatók a hálózatba, a meglévő eszközök pedig folyamatosan konfigurálhatók és karbantarthatók. A hálózati komponensek szabályok alapján konfigurálhatók, amelyeket a komponensek megadott tartományában alkalmaznak a felhasználók, például könnyen lecserélhetik az egyes eszközökhöz tartozó jelszavakat. Ez főleg nagyméretű, több eszközt tartalmazó hálózatokban rengeteg időt takarít meg a hálózati elemek konfigurálása, illetve a hibaelhárítás során.

Az NMS elosztottt megközelítése könnyen és rugalmasan alkalmazkodik minden követelményhez a legtöbb létesítményben használt hálózaton. A nagyobb hálózatok kezelése érdekében a rendszer két vezérlő és operációs szintre bontható. A Sinec NMC szoftvernél a kezelés van a középpontban, mivel gyorsan, jól áttekinthető képet ad a rendszer általános állapotáról. A műveleteket is itt lehet kezelni, melyeket a szoftver eloszt a hálózatban, majd a konfigurációs specifikációkat a vezérlőtől indulva hajtja végre az összes eszközön.

Modern hálózatkezelő rendszer (NMS) révén a Sinec NMS az ISO (Nemzetközi Szabványügyi Testület) által meghatározott CDAPS modell mind az öt sarokkövét lefedi. Elsőként a ’hibakezelést’, mivel gyorsan és könnyedén azonosítja a hibákat. Másodsorban a „konfiguráció kezeléssel” időt és pénzt takarít meg a teljes hálózat központi konfigurálása és kezelés révén. Harmadsorban a biztonságos „fiókkezelést” a rendszer tesztelése és az események megbízható dokumentálása biztosítja. Negyedsorban a „teljesítménykezelés” az optimalizált rendszer rugalmasságát kínálja, átláthatóságot biztosítva a statisztikák létrehozásával, valamint a rendszer folyamatos ellenőrzésével garantált magas rendelkezésre állással. Végül pedig a „biztonsági események kezelése” nagyobb hálózati biztonságot eredményez.

A SinecNMS két általános elemet is kínál a rendszer adminisztráció és a northbound interfész formájában. Ezek a hálózatokkal szemben támasztott ipari követelményeket elégítik ki.

www.siemens.hu  


NEWS: ; IT, informatika ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.