Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Safety Library új verziója (3.0) jobb tároló- és helyreállítási rendszerteljesítményt kínál


2018.11.30
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens kifejezetten a tároló- és helyreállítási rendszerekhez fejlesztette tovább TÜV tanúsítvánnyal rendelkező Safety Library alkalmazását.

A 3.0V alkalmazással a felhasználók a gyorsabb üzembehelyezés előnyeit még több kompatibilis hibamentes Simatic vezérlővel élvezhetik (S7-1516F-től felfelé). A tárolási ciklusok sebességét két funkció fokozza: A Vibx (Vibráció Megszüntetés) és a továbbfejlesztett új Advanced Position Control (APC - Fejlett Pozíció Kontrol) funkció. Az APC nem igényel további érzékelőket vagy működtető szerkezeteket, valamint folyamatosan meggátolja a torony vibrációját. Az APC már a folyamatosan változó vibrációs körülmények hatására is bekapcsol, amelyet például a különböző terhelési feltételek vagy változó zavaró faktorok, mint például a szél okoz. Ezt a funkciót a Simotics S-1FG1 portfolió bővítése is kiegészíti. A kimeneti tartomány tetején a külső ventilátorok igen dinamikus forgatási mozgásokat is engedélyeznek, így a forgatómotorok sokkal dinamikusabb konfigurálása is lehetséges. Az optimalizált energiafogyasztású forgatáshoz fejlesztett új Simatic még a dinamikusabb teljesítmény mellett is energiát takarít meg.
 
A szervorásegítéses motorok kimeneti tartományának alján a B19 sorozat kétfokozatú spirális kúpkerekes hajtóművei közvetlen rögzítéssel is elérhetőek. Ezzel az új funkcióval még több teleszkópos hajtómű szerelhető fel Simotics szervorásegítéses motorokkal.

www.siemens.hu   


NEWS: ; IT, informatika ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.