Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens új, kisméretű RFID olvasót mutatott be


2018.12.14
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens új RFID (rádiófrekvenciás azonosító) olvasóval bővítette az UHF (ultra magas frekvencia) hullámhosszon működő Simatic RF600 portfólióját.

A Simatic RF615R rendkívül kisméretű (133 mm x 155 mm x 45 mm), belső, cirkulárisan polarizált antennával és kiegészítő antennacsatlakozóval is rendelkezik. A külső antennacsatlakozó segítségével kisebb RFID kapuk is kialakíthatók költséghatékony módon. A készülék támogatja az OPC UA-t mint IoT (Dolgok Internete) interfészt, és az OPC UA AutoID Companion Specification V1.0 adatmodellen keresztül kommunikál. Ez lehetővé teszi a független, szabványosított kommunikációt az automatizáláson belül, és a Ruggedcom RX1400 vagy CloudConnect funkcióval rendelkező, más ipari IoT gateway használatával a szabványosított kapcsolódást a felhőalapú alkalmazásokhoz – például a nyílt, felhőalapú IoT operációs rendszerhez, a MindSphere-hez. A gyűjtött adatok elemzésével átláthatóvá és követhetővé válnak a legfontosabb mutatók, például üzemi rendelkezésreállás, eszközkihasználtság vagy energiatakarékosság. Ennek révén optimalizálható a beszállítói lánc működése, és javítható a minőség és hatékonyság például a gyártás, a logisztika, és az eszközkezelés terén és egyéb területeken.
 
A már bevált „UHF for Industry” algoritmusoknak köszönhetően a felhasználók a berendezést rendkívül megbízhatóan működtethetik, még gyenge rádióvételi körülmények között is. A körkörösen polarizált antennával az olvasó nagyfokú rugalmasságot nyújt az RFID transzponderek elhelyezésében. A digitális input és digitális output révén a Simatic RF615R egy egyszerű trigger opciót kínál az elosztott olvasási pontokhoz, valamint helyi beavatkozás lehetőségét az olvasási eseményekre. A konfiguráció, az üzembe helyezés és a diagnosztikai eszközök a megszokott módon, böngészőn keresztül érhetők el, biztosítva a gyors és hatékony működtetést. Az üzemek rendelkezésre állását javító további funkciók között találjuk a folyamat közbeni (in-process) diagnosztikát és a naplózott diagnosztikai előzményeket. Az új olvasó ideális megoldás a gépgyártáshoz és üzemtervezéshez illetve futószalagos technológiákhoz. Az IP67 magas védelmi fokozatának köszönhetően a Simatic RF615R kemény ipari környezetben is használható.

További információk a Simatic Reader RF615R készülékről: www.siemens.com/rf600

További információk a Siemens szerepléséről az SPS IPC Drives 2018 kiállításon:
www.siemens.com/sps-ipc-drives und www.siemens.com/press/sps2018  

www.siemens.hu   


NEWS: ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Internet ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.