Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Mándi Emese fotókiállítása a repülőtéren


2018.12.19
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Mándi Emese fotóművész repülőtéri témájú képeiből nyílt kiállítás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér „BUD Galéria” sorozatában.

A budapesti repülőtér érkezési szintjén bárki megtekintheti a 24, fotó-párokba rendezett anyagot, amelyen a repülés és a repülőtér életének művészi színvonalú bemutatására vállalkozott a fiatal magyar fotográfus.

Nem kevesebb, mint ötévi repülőtéri fotózás legjava  tekinthető meg mostantól három hónapon át a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér BUD Galériájában, ahol Mándi Emese 24 művészi fotóját láthatja a közönség. A különleges kiállítóhelyen korábban a Magyar Sajtófotó pályázat anyagát, több alkalommal az utasok által külföldön megörökített desztinációk képeit, legutóbb pedig a Kínai Népköztársaság különleges turisztikai attrakcióit mutatták be a nagyközönségnek.

Mándi Emese 2013-ban kezdett hozzá a repülőtéri témájú fotósorozat elkészítéséhez, amihez a Budapest Airport nyújtott neki technikai támogatást. Részben ezeknek a képeknek is köszönhető, hogy a fiatal magyar fotográfust felvették a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete fotóművészeti tagozatának tagjai közé. Mándi Emese két diploma megszerzése után indult el a fotográfia világába, kezdetben, mint rendezvény- és esküvői fotós. 2008-ban nyert először képeivel a Panasonic Lumix fotópályázatán (az emberábrázolás kategóriában), majd 2009-ben első díjat kapott a National Geographic pályázatának „Utazás és kultúrák” kategóriájában. Később dolgozott az Omega zenekar számára, mint színpadi fotós, majd 2013 óta a Csík zenekar hivatalos fotósaként jegyzik. Pályafutása első nyilvános kiállítása most nyílt meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A Budapest Airport számára öröm és egyben büszkeség is, hogy olyan fiatal tehetségeknek képes megjelenést biztosítani, mint amilyen Mándi Emese fotóművész. A kezdeti érdeklődést követően, őt is „megcsapta a kerozin illata”, vagyis ráérzett a repülőtér örökké változó, izgalmas belső világára és ezeket a benyomásokat most művészi színvonalon, humorral és játékossággal fűszerezve tárja a közönség elé.” – hangsúlyozta a fotókiállítás megnyitóján Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója.

Mándi Emese fotóművész „Repülőtér” c. kiállítása 2019 február végéig látható a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér érkezési szintjén lévő BUD Galériában. Mándi Emese fotói itt tekinthetők meg: http://www.mandiemese.hu/repuloter 

www.bud.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.