Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Budapest Airport: hasznos tanácsok az év végi utazáshoz


2018.12.20
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Az év végi ünnepek közeledtével a Budapest Airport szeretné felhívni az utasok figyelmét a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér nyújtotta szolgáltatásokra, a repülőtér sokszínű kínálatára és néhány gyakorlati információra, amely hasznos lehet az utazás, vagy épp az ünnepi készülődés során.

¤  Első lépésként már az utazás előtt érdemes letölteni a Budapest Airport mobil applikációját, amelyből a repülőtér kínálta aktuális lehetőségekről, járatinformációkról és egyéb hasznos tudnivalókról lehet tájékozódni.

¤  A biztonsági ellenőrzés felgyorsítása érdekében érdemes előzetesen ellátogatni a Budapest Airport weboldalára (www.bud.hu), és meggyőződni arról, hogy milyen tárgyakat lehet behozni a repülőtérre illetve felvinni a repülőgép fedélzetére; és melyek azok a tiltott eszközök, amelyeket mindenképpen otthon kell hagyni.

¤  Az ünnepek közeledtével fontos megjegyezni, hogy a tűzijáték és a csillagszóró a repülésre veszélyes eszköznek számít, így azok sem kézipoggyászban, sem pedig feladott bőröndben nem szállíthatók, azokat a repülőtéren elkobozzák vagy kidobatják a szemétbe az utasokkal.

¤  December végén, az ünnepi időszakban sokan utaznak Budapestről repülővel – érdemes emiatt a szokásosnál korábban kiérkezni a repülőtérre, hogy biztosan időben áteshessünk a biztonsági ellenőrzésen. A legrosszabb, ami a korán érkezőkkel történhet, hogy lesz még idejük egy kávéra vagy nyugodt vásárlásra a repülőbe történő beszállás előtt.

¤  A repülőtéren töltött idő nemcsak remek kikapcsolódás és ráhangolódás lehet az utazásra, hanem kiváló lehetőség a még hiányzó ajándékok megvásárlására is. Minőségi magyar és nemzetközi márkák széles kínálatából lehet választani, eközben pedig még csak a poggyászokra vonatkozó súlykorlátozás miatt sem kell aggódni: a SkyCourtban (az utasbiztonsági ellenőrzés után) vásárolt termékeket, beleértve az ajándéknak szánt italokat is, korlátozás nélkül fel lehet vinni minden repülőgép fedélzetére.

A Budapest Airport folyamatosan törekszik a repülőtéri szolgáltatások fejlesztésére: az elkövetkező öt év során összesen 700 millió eurót meghaladó értékű beruházást valósít meg. Ezeknél a legfontosabb szempont a biztonságos repülőtéri környezet fenntartása mellett az, hogy az utazás minél kényelmesebb és gördülékenyebb legyen az utasoknak. A következő években megújulnak a terminálszolgáltatások, fejlődik a repülőtér infrastruktúrája, bővül a terminálok kapacitása és folytatódnak a harmadik terminál tervezési munkálatai is. A fejlesztésekkel is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a budapesti repülőtér szolgáltatási színvonala folyamatosan javuljon, kiszolgálva az egyre növekvő utasforgalom támasztotta igényeket.

A Budapest Airport minden utasának kellemes ünnepeket és jó utazást kíván!

www.bud.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;