Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Audi Hungaria: *Adni jó!*


2018.12.14
Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2018. december 14. – A négykarikás vállalat munkatársai idén is bizonyították, hogy „Adni jó”.

Az ünnepek közeledtével ismét karácsonyi adománygyűjtést rendezett a vállalat, melynek során összesen több mint két tonna élelmiszer gyűlt össze 2 millió forintot meghaladó értékben. A munkatársaknak emellett lehetőségük volt ajándékcsomagokat adományozni, melyekből 350 darab gyűlt össze játékokkal, ruhaneművel, könyvekkel. Így a győri audisok több száz rászoruló karácsonyát teszik szebbé.

Az adományok egy részét az Audi munkatársai nevében Axel Schifferer, az AUDI HUNGARIA Zrt. pénzügyekért felelős igazgatósági tagja nyújtotta át két helyszínen: a győri Családsegítő Szolgálatnál és a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálatnál Likócson, ahol idén ősszel akadálymentes rámpát építettek az audisok az Önkéntes Nap keretén belül. „Ötödik éve rendezzük meg vállalatunknál a karácsonyi adománygyűjtést, és nagyon büszke vagyok azokra a munkatársainkra, akik gondolnak a rászorulókra és adakoznak. Ezzel számos család ünnepét tudjuk közösen jobbá tenni”, mondta Axel Schifferer.

Az Audi Hungaria Győr Város Önkormányzatának Családsegítő Szolgálata és a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat mellett a Megyei Gyermekvédelmi Központ Bagolyvár Gyermekotthonát is támogatta adománygyűjtő akciójának keretein belül.

www.audi.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Ipari hírek

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.