Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Mikulás ezúttal Scania tehergépjárműveken érkezik


2018.12.12
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Ebben az évben a Coca-Cola hagyományos brazil karácsonyi turnéján új generációs Scania teherautók vonulnak fel.

November végén indul útjára a „Caravana Iluminada de Natal”, mely hat szövetségi állam 42 városában tesz látogatást.

A nyolc piros Scania jármű karácsonyi hangulatot idéző LED-ekkel van feldíszítve, megjelenítve a Mikulást és az ikonikus Coca-Cola medvéket. „A karaván tökéletes debütálása az új típusú Scaniáknak Brazíliában, mivel az új járműgenerációt csupán pár héttel ezelőtt mutatták be a brazil piacon” – mondja Márcio Furlan, a Scania Brazil Kereskedelmi Üzletágának Marketing és Kommunikációs menedzsere.

Az új Scania teherautók São Paulo Ibirapuera Parkjába érkeznek meg útjuk végén az impozáns 43 méteres karácsonyfa felállítására. A karácsonyfa-állítás tíz éves hagyománya ezreket vonz a lakosság és a turisták köréből. A fát idén több mint 250 dísz ékesíti, beleértve a 12 darab egyméteres holografikus gömbdíszeket, és az öt életnagyságú medvét a fa tövében.

A Scaniáról
A Scania a szállítmányozási iparág vezető gyártói közé tartozik. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt közösen vezetjük a változást, mely a fenntartható fejlődés irányába mutat. 2017-ben 82.500 tehergépjárművet és 8.300 autóbuszt értékesítettünk, valamint 8.500 ipari- és hajómotort adtunk el ügyfeleinknek. A nettó értékesítési árbevétel megközelítette a 120 billió svéd koronát, aminek 20%-a a szervizszolgáltatásokból adódott. Az 1891-ben alapított Scania több mint 49.300 alkalmazottjával mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, kiegészülve Brazíliával és Indiával, míg a termelés Európában, Dél-Amerikában és Ázsiában folyik, regionális központtal Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a Volkswagen Truck & Bus AG tagja, ami nemrég TRATON AG-vé alakult.

További információkért látogasson el a www.scania.hu weboldalra!


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;