Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A KUKA a KR QUANTEC sorozat új generációját mutatja be


2019.01.17
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A KUKA átdolgozta legkelendőbb terméksorozatát, a KR QUANTEC sorozatot. Az új generáció január óta rendelhető, az első szállításokra a tervek szerint 2019 áprilisában kerül sor.

A sorozatot többek között teljesítmény, gazdaságosság és rugalmasság szempontjából optimalizálták.

A KR QUANTEC sorozatból több mint 100.000 robotot szállítottak ki a 2010-es piaci megjelenés óta. Ennek oka az ezermester robot magasszintű megbízhatósága mellett a versenytársak között egyedülállóan széles alkalmazási spektruma is. A robot 120–300 kg-os teherbírásával szinte minden piaci szegmensben alkalmazható, például az autóiparban, öntödékben, gyógyászatban éppúgy, mint megmunkálási, anyagmozgatási feladatokhoz. A KR QUANTEC sorozat átdolgozását nagyban befolyásolták a KUKA dinamikus automatizálási tapasztalatai.

"Az eredmény egy kiváló minőségű, megbízható, sokoldalú és hatékony megoldás. Az új generációs KR QUANTEC segítségével ügyfeleink már ma befektethetnek jövőbeni termelésükbe." - Wolfgang Bildl, felelős termékmenedzser.

Növekvő rugalmasság, csökkenő költségek, rövidebb szállítási határidők

Az új KR QUANTEC sorozat portfólióját optimalizáltuk. A keskenyebb vázrendszer miatt például érezhetően csökkent a szállítási idő. – Emellett testreszabott, flexibilis robotokat kínálhatunk ügyfeleinknek, amelyek biztos befektetések a jövőbe – többek között a teherbírás helyszíni bővítésének lehetőségével, a portfólióban található speciális kivitelek nyújtotta változatossággal vagy olyan műszaki optimalizálással, mint pl. a rövidebb megállási utak vagy az optimalizált munkatartomány – mondja Wolfgang Bildl.

A módosított kialakítás eredménye az alacsonyabb TCO (Total Cost of Ownership) költség is, mivel az eddigi karbantartási intézkedések jó része feleslegessé vált. Ezen kívül az állásidőket és a karbantartási szükségletet többek között egy új kábelezési és energiabetáplálási koncepció, valamint az alkatrészek csökkentett száma minimalizálja – mindez az optimalizált vázrendszernek köszönhető. Ez egyidejűleg növeli a rendelkezésre állást. Ezen kívül tovább egyszerűsödött az üzembe helyezés is.

Új mozgatási üzemmódok az ideális folyamatminőség érdekében

A KR QUANTEC sorozat új generációját előkészítették további mozgatási üzemmódokra (úgynvevezett „Motion Modes”). Ezek olyan szoftverkiegészítések, amelyek adott alkalmazások esetén biztosítják a robot optimális mozgását. A „Path Mode” például nagyobb pontossággal és precizitással végzett pályamozgást, a „Dynamic Mode” pedig magasabb sebességet és ezzel rövidebb ütemidőt tesz lehetővé a gyártósorok szűk keresztmetszeteinél. Az első mozgatási üzemmódok 2019 második felében állnak majd rendelkezésre, és a robotvezérlésen keresztül egyszerűen telepíthetők.

www.kuka-robotics.com  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; KUKA

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.