Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Wayne Griffiths a CUPRA kormánykerekénél, Formát ölt a CUPRA bizottság


2019.01.24
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
¤ A SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnöke a CUPRA ügyvezető igazgatói tisztségét is betölti
¤ Az új márka kialakította új szervezeti felépítését

¤  Luca de Meo vezeti  a CUPRA új  igazgató tanácsát
¤  A CUPRA értékesítés 40 %-kal emelkedett 2018-ban

Martorell/Budapest, 2019. január 24. - A CUPRA  tovább folytatja önálló  útjának kialakítását 2018. februári születését követően. A saját egyéniséggel rendelkező, és a  legigényesebb motorsport kedvelők  meghódítására alkotott márka teljes gőzzel halad előre  első évének végső szakaszában.

A SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnökét, Wayne Griffiths-t  eddigi megbízatása mellett kinevezték a CUPRA ügyvezető igazgatójává. Mostantól Wayne Griffiths vezeti az autós szakértők azon csapatát, amelyik azon dolgozik, hogy az egyedi és teljesítmény orientált márka identitását bemutassa a különleges autókat kereső embereknek.

Az igazgató tanácsot Luca de Meo, a SEAT elnöke vezeti, míg a CUPRA igazgató tanácsának  további négy tagja a SEAT pénzügyekért felelős alelnöke, Holger Kintscher, a SEAT kutatásért és fejlesztésért felelős alelnöke, Matthias Rabe, a SEAT jogi szolgálatáért és igazgatásért felelős alelnöke, Luis Comas, illetve a SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnöke, Wayne Griffith lett.

Wayne Griffith azt hangsúlyozta, hogy a "CUPRA egyet jelent a magas színvonallal és az egyediséggel, ezt a márkát az autók olyan szerelmesei  azoknak alkották, akik szenvedéllyel közelítenek azok formavilágához, a sportosságához és a kiváló teljesítményéhez.  A CUPRA  felülmúlja minden várakozásunkat, és az a szándékunk, hogy megerősítsük ezt a kiváló márkát, amelyik még a legigényesebb  autókedvelőket is meghódítja. Eljött az ideje annak, hogy a CUPRA-val  teljes sebességre  kapcsoljunk."

Megszületését követően a CUPRA-nak kevés idő kellett  ahhoz, hogy rendkívül sikeresnek bizonyuljon. A CUPRA értékesítés 2018-ban 40 %-kal nőtt a megelőző évvel összehasonlítva, és az eladott mennyiség elérte a 14 400 darabot. Wayne Griffiths ezzel kapcsolatban hozzátette, hogy "ezek az eredmények egyértelműen tükrözik a márka piaci népszerűségét. Célunk az, hogy az elkövetkező három-öt esztendőben megkétszerezzük  az értékesítést."

A márka közelmúltban bemutatott újdonsága a  CUPRA Ateca volt, amely teljeskörűen bemutatja a márka értékeit. Ezt a gépkocsit szenvedélyes mérnökök és formatervezők alkották, és azok fejlesztették ki, akik értékelik az apró részleteket, a kifinomultságot és a sportos teljesítményt.

A CUPRA Ateca erős és sportos szabadidő autó, aminek nincsen párja saját kategóriájában,  és tökéletesen alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez. A márka európai SEAT márkakereskedőinél külön CUPRA bemutatótermeket alakított ki, ahol a vásárlók megismerkedhetnek az új modellel és a CUPRA világával.   

Szervezeti felépítésének végleges kialakítása után, a CUPRA  önálló szervezeti egységgé válik, melynél folyamatosan építik a márkát, és elkötelezett munkatársakkal erősítik meg a csapatot.  Ehhez egy saját márkakereskedői hálózat is társul, amelyek megkezdték a CUPRA Ateca értékesítését, és  a jövőben kibővített termék kínálattal jelentkeznek.

www.seat.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.