Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens ipari gázturbinákat szállít a kanadai Albertában működő gázfeldolgozó üzemeknek


2019.02.01
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemenst választották ki két SGT-300 ipari gázturbina szállítására egy, a kanadai Alberta tartománybeli Montney városában működő termelőüzem számára.

A berendezésekre szóló megrendelés, amelyet a vevő fővállalkozója (EPC)  adott, az SGT-300 turbina első alkalmazását jelenti Kanadában.
 
A gázfeldolgozó üzem az Edmontontól északkeletre található Grande Prairie régióban működő ügyfél termelésének növelését segíti és a vállalat meglévő víztelenítő és sűrítő létesítménye mellett épül fel. A 2020. évi átadása után az üzem az ügyfél számára további napi 50 millió köbláb földgázfeldolgozási kapacitást és napi 30.000 hordó kondenzátum stabilizálási kapacitást biztosít majd.
 
A két SGT-300 ipari gázturbina, amely együtt 12 megawatt villamos energiát termel, megfelel a projekt minden követelményének és kompresszorokat fog hajtani a létesítményben. Az SGT-300 egy robusztus, bevált gázturbina, amelyet áramtermelésre és mechanikus hajtási alkalmazásokhoz használnak a világ különböző tájain. A gázturbina hírnevét leginkább az olaj- és gáziparban szerezte kompakt felépítésével, egyszerű helyszíni karbantartásával és megbízhatóságával.
 
A gáztermelő üzem számára összeállított turbinacsomag ház nélküli kivitelben készült, ami lehetővé teszi, hogy az egész üzemet átfogó tűzriasztó és tűzoltó rendszer gondoskodjon a dolgozók biztonságáról az egész létesítményben. Ez a megoldás egyben akadálytalan hozzáférést tesz lehetővé a karbantartási és szemrevételezéses ellenőrzések során.
 
A nagyfokú hatékonyságának, innovatív száraz, alacsony kibocsátású égőrendszerének, és a globális szinten felhalmozódott több mint 4,5 millió órányi üzemeltetési tapasztalatnak köszönhetően az SGT-300 egység logikus választás volt ehhez a projekthez – mondta Matthew Chinn, a Siemens New Equipment Solutions Worldwide részlegének ügyvezető alelnöke. – Ezek a szolgáltatások végső soron a vevő üzemeltetési és karbantartási költségeit minimalizálják az üzem élettartama során”.
 
A két SGT-300 egység szállítására várhatóan 2019 nyarának vége felé kerül sor, mindössze 10 hónappal az első megrendelés után. Az egységeket a tervek szerint 2019 őszén helyezik üzembe.
 
A Siemens gázturbináit továbbra is előnyben részesítik Kanada északnyugati részén az olaj- és gázipari alkalmazások széles körénél – mondta Patrice Laporte, a Siemens America Oil and Gas üzletágának alelnöke. – Ez lesz az SGT-300 első alkalmazása az országban és örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk az ügyféllel és EPC-jével a termelés jövőbeli növelésének támogatása érdekében a Grande Prairie régióban.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.