Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

ŠKODA KAMIQ: az első részletek az újdonság utasteréről


2019.02.06
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
> A márka új belső tér koncepciója jelenik meg a ŠKODA KAMIQ modellnél is
> Szabadon álló és kitűnően látható kijelző

> Elegáns mikroszálas üléshuzatok és kristályhatású struktúrát idéző új felületek

Mladá Boleslav / Budapest, 2019. február 6. – Kevéssel az új ŠKODA KAMIQ genfi világpremierje előtt a ŠKODA bepillantást enged új városi SUV modelljének belső terébe. A KAMIQ belső kialakítása nagyszerűen egyesíti az ergonómia és az érzelmek együttesét a ŠKODA márkára jellemző nagyvonalú helykínálattal. A KAMIQ a második olyan modell a nagy hagyományokkal rendelkező cseh márka kínálatában, amely az új beltér koncepciót követi.

A ŠKODA KAMIQ utasterét az elsőként a VISION RS tanulmányban debütált új beltér koncepció figyelembe vételével alakították ki. A kifejezetten magasan, a vezető látóterében elhelyezett szabadon álló kijelzőt szegélyező karaktervonal a motorháztető vonalvezetését követi, ugyanakkor kényelmes támaszt is kínál az érintőképernyőt használó kéz számára. Az opcionálisan elérhető virtuális műszerfal (Virtual Cockpit) a kategória egyik legnagyobb, 10,25 colos kijelzőjét kínálja, amely az új KAMIQ egyik kiemelkedő digitális eleme. Az újratervezett műszerfallal pedig az autó belsejében is észrevétlenül folytatódik a KAMIQ külsejénél alkalmazott érzelemgazdag formanyelv. Az oldalsó légbefúvó nyílások szinte az ajtókba ágyazva jelennek meg, vizuálisan is növelve a KAMIQ utasainak tágas térérzetét.

Új mintázatú felületek, meleg színek és hangulatvilágítás

Az új, finom kidolgozású díszítésekkel ellátott műszerfal és az első ajtókárpitok igényes, puha habbevonata új, speciális szemcsézetű felületet kapott, amely kristályhatású struktúrát idézve a ŠKODA márka formatervezésének meghatározó elemévé lép elő a jövőben. A réz, piros vagy fehér színekben választható hangulatvilágítás pedig tovább fokozza a KAMIQ belső terének kellemes hangulatát. A színek vizuálisan is erősítik a belső tér tónusait, érdekes kontrasztot alkotva az ülések varrásaival. A kárpitok kínálatában pedig megjelenik a finom mikroszálas anyagból készült „Suedia” üléshuzat. A kényelem további fokozását szolgálja az új ŠKODA KAMIQ modellnél opcionálisan elérhető fűthető szélvédő, fűthető hátsó ülések illetve fűthető kormánykerék.

A hosszú tengelytávnak köszönhetően rengeteg hely

A moduláris keresztirányú MQB platformra épülő ŠKODA KAMIQ olyan nagyvonalú belső teret kínál, amelyet egy ŠKODA modelltől elvárnánk. 2.651 milliméteres tengelytávjával az autó kényelmes, 73 milliméteres térdmagasságban mért lábteret kínál a hátsó sorban. A csomagtartó 400 literes befogadóképességét pedig akár 1.395 literre is növelhetjük a hátsó ülések támláinak lehajtásával.

Az új ŠKODA KAMIQ világpremierjét a 2019. március 5. és 17. között megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon tartja a márka.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, RAPID, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Kiállítás ; Škoda

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.