Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Győzelem: az olvasók választása alapján az új Audi Q3 végzett kategóriájának élén a „Best Cars” szavazáson


2019.02.11
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóinformáció
• A kompakt SUV modell kategóriájában 56 versenytárs ellen bizonyított
• A német szakmai magazin „auto motor und sport” most 43. alkalommal hirdet győztest az egyes szegmensekben

Ingolstadt/Stuttgart/Budapest, 2019. február 11. – Az új Audi Q3 már a rajtnál győztesként mutatkozik be. A német „auto motor und sport” szakmai magazin olvasói szavazásán, a „Best Cars 2019” választáson ugyanis az új modell vihette haza a „Kompakt SUV/terepjáró modellek” kategória első helyéért járó díjat.

Igen fontos számunkra ez a díj, hiszen kitűnő visszajelzés arról, hogyan fogadták az ügyfelek az új Audi Q3 koncepióját.” – nyilatkozta Jens Rückert, a modellsorozatért felelős vezető, aki a stuttgarti díjátadón vehette át az elismerést. „Kompakt SUV modellünk egyértelműen megmutatja, mit tud. Hosszabb tengelytávjának köszönhetően pontosan ott kínál több helyet, ahol a családoknak erre szükségük van. Ezen kívül még sokoldalúbbá vált. Digitális, intuitív kezelési és kijelzőkoncepciója, valamint innovatív asszisztens rendszere a magasabb kategóriák kényelmét hozzák el a kompakt szegmensbe, tökéletesen univerzális társsá téve az Audi Q3 modellt.

Az „auto motor und sport” szakmai magazin olvasói szavazása, a „Best Cars” egyike a legfontosabb megmérettetésnek az európai autóipar számára. Az idén 43. alkalommal megrendezett választáson tizenegy kategóriában 385 modell versenyzett az olvasók szavazataiért. Minden olvasó kategóriánként két voksot adhatott le: egyik szavazatával az összes jelölt közül támogathatta kedvencét, másik szavazatát pedig a legjobb import járműre adhatta le. Az Audi Q3 a „Kompakt SUV/terepjáró modellek” kategóriában 56 másik jelölttel versenyzett és a szavazatok 14,4 százalékát megszerezve végzett az élen.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2018-ban az Audi összesen mintegy 1,812 millió Audi gépkocsiját, 5,750 Lamborghini sportautóját és 53.004 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2017-es év során az AUDI AG 60,1 milliárd euró forgalom mellett 5,1 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;